Küçük Lezzet Tutkunları GBK’de Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Küçük Lezzet Tutkunları GBK’de Buluşuyor

Lezzetli ve ‘gurme’ hamburgerin adresi Gourmet Burger Kitchen, çocuklar için de birbirinden enfes seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 29, 2011

29.09.2011

Lezzetli ve ‘gurme’ hamburgerin adresi Gourmet Burger Kitchen, çocuklar için de birbirinden enfes seçenekler sunuyor. Okul sonrasında ya da başarılı bir sınav sonucunun ardından çocuğunuzu lezzetli ve sağlıklı bir hamburger sofrasıyla ödüllendirmek istiyorsanız GBK’nin geniş çeşitliliğe sahip menüsünü tercih edebilirsiniz.

Okulların başlamasıyla birlikte yaşanan heyecanlı koşuşturmanın arasında çocuğunuza lezzetli ve besin değeri yüksek bir hamburger ziyafeti armağan etmek istiyorsanız Gourmet Burger Kitchen’da sizleri leziz seçenekler bekliyor. Junior boy hamburgerler ve Sliders küçük lezzet avcıları için tadına doyulmaz bir deneyim sunuyor.

GBK hamburgerlerinin etleri %100 dana etinden hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden ve dondurulmadan günlük olarak üretiliyor. Artizan ekmekleri GBK’nin fırınından taze olarak sevk ediliyor. Soslar GBK şefleri tarafından günlük ve taze olarak üretilerek sunuluyor. GBK burgerleri büyüme çağındaki çocuklar için yüksek proteinli ve sağlıklı bir alternatif oluşturuyor.

GBK menüsünde yer alan Classic, Cheese, Garlic Mayo, Pesterella, Cajun, Satay, Chilli, Avocado Bacon, Thai Beef, Barbecue, Blue Cheese, Mexican, Babaganoush, Habanero, Chicken Burger, Classic Chicken Burger, Falafel Burger ve Puy Lentil Burger’in junior boyları küçük ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca üç adet mini Classic burgerin yer aldığı Sliders da çocuklara lezzetli ve sağlıklı bir öğün fırsatı oluşturuyor.

Gourmet Burger Kitchen Şubeleri İçin Tıklayin...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT