Kurban Bayram’ına Özel Akvaryum Gezili Aile Paketi

Kurban Bayram’ına Özel Akvaryum Gezili Aile Paketi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kurban Bayram’ına Özel Akvaryum Gezili Aile Paketi

Yiyecek ve içeceklerde %25’e kadar indirim uygulanan pakette müsaitlik doğrultusunda bir üst kategori odada konaklama imkanı da mevcut

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 7, 2016

Kurban Bayramı’nı Ailesiyle Birlikte İstanbul'da Geçirenler İçin Keyifli Bir Alternatif: Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Istanbul

İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı'na, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakın konumuyla 5 yıldızlı hizmet veren Radisson Blu Conference & Airport Hotel,Istanbul Kurban Bayram’ına Özel ‘Akvaryum Gezili Aile Paketi’ ile keyifli bir alternatif sunuyor.

Keyifli buluşmaların adresi Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Istanbul, Kurban Bayramı’ nı İstanbul'da geçirmek isteyen ailelere yönelik sunduğu konaklamalı ‘Akvaryum Gezili Aile Paketi’ ile “İstanbul Akvaryum’u” gezme fırsatı sunuyor. Standart odalarda bir gece konaklama ve açık büfe ‘Süper Breakfast’ın sunulduğu pakette, toplamda 2 yetişkin ve 2 çocuğa kadar “İstanbul Akvaryum’a” giriş bileti veriliyor. Yiyecek ve içeceklerde %25’e kadar indirim uygulanan pakette müsaitlik doğrultusunda bir üst kategori odada konaklama imkanı da mevcut.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na sadece 2 km mesafede bulunan ve havalimanı ile otel arasında ücretsiz servis imkanı sağlayan otel, misafirlerini kusursuz hizmet anlayışı ile ağırlıyor. İstanbul’un önemli cazibe noktaları ve gözde alışveriş merkezlerine yakın konumu, tarihi yarımada ve şehir merkezine kolay ulaşımı ile Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Istanbul konforlu ve eğlenceli alternatifler sunarak, benzersiz bir bayram tatili geçirmek isteyen aileleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT