La Boom'dan Yepyeni Bir Lezzet Reçetesi

La Boom'dan Yepyeni Bir Lezzet Reçetesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Boom'dan Yepyeni Bir Lezzet Reçetesi

Emirgan'da özgün dekorasyonu ile dikkat çeken La Boom, yenilenen menüsü ve ilgi çekici sunumları ile keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2019

Emirgan Group bünyesinde yer alan La Boom, büyüleyici Emirgan boğaz manzarasında, zengin içerikli menüsünün yanı sıra, görsel bir sanata dönüşen yeni lezzetlerini deneyimlemek üzere misafirlerini bekliyor.

Uluslararası bir deneyime sahip Group Executive şef Berke Kurtbay’ın özenle hazırladığı La Boom menüsünde “Portakal soslu karamelize keçi peynirli pancar salatası”, “Belçika usulü midye”, “Narenciye sos ile kızarmış deniz mahsülleri tabağı”, “Yaban mersini soslu tavada kaz ciğeri”, “Tava sosu ile lezzetlenen bonfile, trüflü patates püresi ve sote ıspanak” lezzetleri yer alıyor.

Mevsimsel içerikler ve şefin özgün dokunuşları ile farklılaşan “Brioş ekmeğinde beyaz yengeç eti ve avokado mousse”, “Kremalı kuskus ve kimyonlu yoğurt ile servis edilen ızgara kuzu karski”, “Misket limonlu risotto, ızgara kuşkonmaz ve tarhunlu tava sos ile kahverengi tereyağında sotelenmiş deniz tarağı”, “Trüflü peynirli makarna”, “Ev yapımı yeşil elma ve ördek ravioli” lezzetlerinin yanı sıra “Vanilla Bean Creme Brulee” ve “New York Cheesecake” yemek tutkunlarının damaklarında iz bırakan bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Büyüleyici Emirgan boğaz manzarasını nefis lezzetleriyle bir araya getiren mekan, şık atmosferinde sunduğu her damak zevkine uygun yeni menüsü ile en keyifli anların buluşma noktası oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT