La Mia Luce Sevgililer Günü’ne Hazır Ya Siz?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Mia Luce Sevgililer Günü’ne Hazır Ya Siz?

Anadolu yakasının gözbebeği Suadiye’de açılan La Mia Luce’nin Sevgililer Günü mönüsünde alacarte ve fix seçenekler uygulanırken geleneksel ve farklı lezzetler birlikte sunulmaya özen gösteriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 8, 2013

Anadolu Yakasının en şık ve butik İtalyan Restoranı olan La Mia Luce, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan mönüleri ile sevdiklerinizle beraber sizleri ağırlamayı bekliyor.

İstanbul Anadolu yakasının en gözde semtlerinden birinde yer alan La Mia Luce, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı mönüsü ve birbirinden romantik programlarıyla sevgilinizle unutamayacağınız çok özel bir akşam sunmayı vaat ediyor.

Sevgililer Günü yaklaştıkça artan telaş, yapılacak programlar ve alınacak hediyelerin telaşı da beraberinde başladı. Sizde sevgilinizle unutulmayacak bir sevgililer gününe imza atmak, şık, kaliteli ve sıcacık bir ortamda mutluluğunuza mutluluk katmak istiyorsanız La Mia Luce tam da aradığınız mekan! Türkiye’nin en iyi İtalyan Restoranı olmaya aday gösterilen La Mia Luce, Sevgililer Günü için hazırladığı programlarıyla, sevdiğinizle ya da dostlarınızla ‘Hep Birlikte Sevgi Dolu Yıllara’ diyor!

Anadolu yakasının gözbebeği Suadiye’de açılan La Mia Luce’nin Sevgililer Günü mönüsünde alacarte ve fix seçenekler uygulanırken geleneksel ve farklı lezzetler birlikte sunulmaya özen gösteriliyor. “Klasik İtalyan lezzetleri” ve “şefin spesiyalleri” adı altında hazırlanan dünya mutfağından örnekleri, kendilerine özel şekilde yorumlayarak müşterilerinin damak zevkine uygun biçimde zenginleştiriyorlar.

La Mia Luce kaliteli çizgisi, enfes yemekleri, geniş yiyecek menüsü ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile Sevgililer Günü’nde ve tüm özel günlerinizde siz misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT