La Mia Luce Sizi Lezzete Davet Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Mia Luce Sizi Lezzete Davet Ediyor

Dünya mutfağının seçkin mönülerini içinde barındıran La Mia Luce Anadolu yakasının en sevilen semtlerinden Suadiye’ye de konuklarını keyifli sohbetlere ve muhteşem tatlara davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2013

Dünya mutfağının seçkin mönülerini içinde barındıran La Mia Luce Anadolu yakasının en sevilen semtlerinden Suadiye’ye de konuklarını keyifli sohbetlere ve muhteşem tatlara davet ediyor.

Minimalist şıklığı yansıtan sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu dekorasyonu, güler yüzlü servis anlayışı, İtalyan mutfagından örnekler sunan lezzetli ve doyurucu mönüleri ile La Mia Luce konuklarına Suadiye’de hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul’un en iyi İtalyan Restoranı olmaya aday La Mia Luce, günün her saatinde arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle uğrayıp keyifle yemeğinizi yiyebileceğiniz, hoş sohbetlere imza atabileceğiniz ve zengin yemek çeşitlerinin tadını çıkarabileceğiniz çok özel ve unutulmayacak saatler vaat ediyor. Mönüsünde birbirinden enfes başlangıç için carpaccio pollipo, calamari gamberi fritti, involtini di salmone, salatalardan; in salate saporita, insalate di filetto, makarnalardan; linguine alla vongole, penne camberi e zucchine, pizzalardan; funghi porcini, verdure ve vitello tavsiye edilenler arasında. La Mia Luce’nin geniş içki menüsü ve tatlı menüleri gözlerden kaçmıyor. Başka hiçbir yerde tadamayacağınız mocca pie ve nopolone ise tatlılar arasında öne çıkanlardan. Akşamları, hafta sonları ya da iş çıkışlarında sevdiklerinizle keyifle vakit geçirerek, enfes tatlara ortak olabilir, İtalyan mutfagında kısa bir gezinti yapabilirsiniz.

La Mia Luce; modern mutfağında günlük olarak hazırlanan lezzetleri, misafirlerinin istekleri doğrultusunda A’la Carte veya fix mönüleri ile, özel gün ve gecelerinizde sizleri Anadolu yakasının en sevimli semti Suadiye’de eşsiz lezzetleri doyasıya tatmanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT