La Petite Maison Menüsüne Kattığı Yeni Yemeklerle de İddialı

La Petite Maison Menüsüne Kattığı Yeni Yemeklerle de İddialı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Petite Maison Menüsüne Kattığı Yeni Yemeklerle de İddialı

Siyah yaz trüf mantarı ve Ege bölgesinden yerel olarak tedarik edilen kuşkonmaz ile hazırlanan risotto şefin özel reçetelerinden.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2017

Güney Fransa mutfağından özel lezzetleri kendine has yorumu ile sunan La Petite Maison; kaliteli yemek ve servisinin yanı sıra, seçkin sanat eserlerinin değer kattığı dekorasyonuyla da İstinyePark’taki yeni yerinde büyük beğeni topluyor.

“Burada herkes ünlüdür” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ile misafirlerini rahat ve samimi ortamında ağırlayan La Petite Maison’un mevsim ürünleri ile menüsüne kattığı yeni lezzetlerden biri “Kuşkonmaz Risotto”.

Mevsime özel iki ürünün mükemmel lezzet uyumu yakaladığı “Kuşkonmaz Risotto”, özellikle trüf severlerin favorisi olmaya aday. Siyah yaz trüf mantarı ve Ege bölgesinden yerel olarak tedarik edilen kuşkonmaz ile hazırlanan risotto şefin özel reçetelerinden.

Fransız Rivierası’nın tatlarını, kültürünü ve atmosferini özgün bir sentezle sunan La Petite Maison, imza yemeklerinin yanı sıra modern ve yaratıcı sunumlarla harmanladığı mevsime özel lezzetleri ile de iddialı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT