La Petite Maison Özgün Lezzetleriyle Kış Aylarının Buluşma Noktası Olmaya Devam Ediyor

La Petite Maison Özgün Lezzetleriyle Kış Aylarının Buluşma Noktası Olmaya Devam Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Petite Maison Özgün Lezzetleriyle Kış Aylarının Buluşma Noktası Olmaya Devam Ediyor

Fransız Rivearası’nın öne çıkan lezzetlerini sanatla buluşturan La Petite Maison, İstinyePark’taki keyifli atmosferinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2018

Güney Fransa mutfağının özgün bir yorumla sunulduğu La Petite Maison menüsü, lezzet tutkunları tarafından ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden çorbalar, Fransız şefin özel dokunuşları ile tamamlanan “Akdeniz Usulü Balık Çorbası” ve mevsimsel sebzelerin lezzet kattığı “Minestrone” ile La Petite Maison menüsünde yerini alıyor.

La Petite Maison’un sevilen başlangıçlarından olan “Somon Carpaccio” Norveç’ten gelen özel somonlar ile avokado püresi ve kırmızı soğan eşliğinde sunuluyor. Nice kıyılarında hissi veren kabak ve domates ile hazırlanan “Petits Farcis Nicois” ve “Provencal usülü ızgara ahtapot” da menünün öne çıkan lezzetleri arasında misafirleriyle buluşuyor.

La Petite Maison, “Burada herkes ünlüdür” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ve sanat eserleri ile farklılaşan büyüleyici ambiyansında zengin içerikli menüsü ile misafirlerine özgün bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT