La Petite Maison Yeni Yıl Lezzetleri

La Petite Maison Yeni Yıl Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Petite Maison Yeni Yıl Lezzetleri

La Petite Maison’un enfes Fransız lezzetleri yeni yıl heyecanına eşlik ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 12, 2018

La Petite Maison, Güney Fransa mutfağından ilham alan imza yemeklerinin yanı sıra sadece 25 – 31 Aralık tarihleri arasında servis edilecek yeni yıla özel menüsü ile lezzet tutkunlarının keyifli buluşmalarına ortak oluyor.

“Burada herkes ünlüdür” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ile misafirlerine rahat ve sanat eserlerinin değer kattığı samimi ortamında eşsiz deneyimler yaşatan La Petite Maison, şefin özel reçeteleri ile yıl sonu yemeklerini unutulmaz kılıyor.

Fransız kültüründen lezzet esintilerinin hissedildiği eşsiz aroma, baharatlar ve mevsimsel sebzeler ile zenginleştiren La Petite Maison yeni yıl menüsünde beyaz Alba Trüf, tereyağ ve taze kekik ile “Maccheroncini”, bebek enginar, patates, siyah zeytinler ve cherry domatesler ile farklı bir tat deneyimi sunan “Kalkan Balığı” ve közlenmiş kabak ve kestane ile hazırlanan “Costoletta Milanese” sevdiklerinizle keyifli anlarınıza lezzetli bir dokunuşta bulunuyor.

La Petite Maison’un beğenilen lezzetleri “Safran ve Enginar Soslu Ricotta Peynir Dolgulu Casoncelli”, kereviz kökü ve ağır ateşte pişirilmiş rezene ile “Izgara Somon”, balkabağı ve keçi peyniri ile “Pırasalı Risotto” nefis bir lezzet deneyimi sunuyor. “Mont Blanc” ve ikonikleşen ‘’Çikolata Soslu Profiterol’’ damakta bıraktığı tatlar ile harika bir tamamlayıcı rol oynuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT