Lacivert Hamsi Balığı Sezonunu Açtı

Lacivert Hamsi Balığı Sezonunu Açtı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert Hamsi Balığı Sezonunu Açtı

İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, Aralık ayına özel sunduğu hamsi balığı ve turp otu ile misafirlerini eşsiz bir lezzet deneyimine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 3, 2018

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Lacivert’te Aralık ayına özel sunulan hamsi balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme teknikleriyle hazırlanıyor ve executive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Ülkemizde en çok tüketilen balıklar arasında yer alan hamsi; tavada, ızgarada ve pilaki şeklinde farklı damak zevklerine göre hazırlanarak Lacivert menüsüne lezzet katıyor.

Lacivert’in Aralık ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; turp otu. Ege Bölgesi’nde yetişen turp otu, haşlandıktan sonra limon ile harmanlanarak salata şeklinde servis ediliyor.

Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Aralık ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT