İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, Aralık ayına özel sunduğu hamsi balığı ve turp otu ile misafirlerini eşsiz bir lezzet deneyimine davet ediyor.
Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.
Lacivert’te Aralık ayına özel sunulan hamsi balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme teknikleriyle hazırlanıyor ve executive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Ülkemizde en çok tüketilen balıklar arasında yer alan hamsi; tavada, ızgarada ve pilaki şeklinde farklı damak zevklerine göre hazırlanarak Lacivert menüsüne lezzet katıyor.
Lacivert’in Aralık ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; turp otu. Ege Bölgesi’nde yetişen turp otu, haşlandıktan sonra limon ile harmanlanarak salata şeklinde servis ediliyor.
Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Aralık ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.