Lacivert'in Yeni Menüsü Teras Keyfiyle Daha da Tatlanıyor

Lacivert'in Yeni Menüsü Teras Keyfiyle Daha da Tatlanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert'in Yeni Menüsü Teras Keyfiyle Daha da Tatlanıyor

Lacivert, menüsünü yeniledi. Mevsimin en leziz tatlarını misafirleri için hazırlayan Lacivert’in menüsü zenginliğiyle göz dolduruyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 9, 2018

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle her zaman en iyiyi sunan Lacivert, menüsünü yeniledi. Mevsimin en leziz tatlarını misafirleri için hazırlayan Lacivert’in menüsü zenginliğiyle göz dolduruyor.

Boğazdaki eşsiz konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, misafirleri için yepyeni bir menü hazırladı.

Lacivert’in Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı menünün başlangıcında “Bozcaada ahtapot salatası”, “Somon gravlax”, “Marine edilmiş küçük balıklar”, “Izgara Bozcaada kalamar dolması” ve “Babakale ahtapot ızgara” gibi alternatifler sunuluyor. Domates, kırmızı soğan, biber ve maydanoz ile hazırlanan “Balıkçı salatası” ise lezzeti ile tüm yemeklere uyum sağlıyor.

Ana yemekler arasında bulunan “Izgara Jumbo karides”, közde patlıcan ve tahinli sosla lezzetlendirilirken, “İki kişilik ördek tandır” bebek mevsim sebzeleri ile servis ediliyor. Mevsim balıklarıyla hazırlanan “İki kişilik tuzda balık” ise menünün iddialı lezzeti olarak ön plana çıkıyor. Yeni menüsünde farklı tatlar da sunan Lacivert, kalamar ve karidesli “Deniz Mahsullü Linguine” ile makarna severleri memnun ediyor.

Yemekleri kadar sunduğu tatlılarla da adından söz ettiren Lacivert’in menüsüne eklediği yeni alternatifler de yine çok iddialı. “Porto Şarap Soslu Armut Tatlısı”, “Frambuazlı milföy” ve “Damla sakızlı muhallebi” mutlaka tadılması gereken lezzetlerden bazıları.

Kaliteli hizmet anlayışı ve mevsimsel lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Lacivert, yeni menüsüyle en leziz tatları sunmaya devam ederken geniş terası ile açık havada yemek keyfini doyasıya yaşatıyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT