Lacivert Sevgililer Gününe Ev Sahipliği Yapıyor

Lacivert Sevgililer Gününe Ev Sahipliği Yapıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert Sevgililer Gününe Ev Sahipliği Yapıyor

Lacivert, hazırladığı özel menüsü ve benzersiz manzarasıyla Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2019

Eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, özel günlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Lacivert’in executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi tarafından hazırlanan özel menü Sevgililer Günü’ne lezzet katıyor.

Sevgililer Günü için hazırlanan menü; deniz ürünlerinden et yemeklerine, ara sıcaktan tatlıya kadar eşsiz lezzetleri bir araya getiriyor. Başlangıçta sunulan “Yer Elması Çorbası” misafirlere sıcak bir karşılama olurken, devamında servis edilen “Susam ve Haşhaşla Kaplanmış, Mühürlenmiş Tuna Balığı” ve “Safranlı Deniz Mahsullü Risotto” iştah kabartan tatlar arasında yer alıyor.

Lacivert mutfağının farkını ortaya koyan ana yemek alternatiflerinden “Izgara Bonfile”, kestaneli ve firik pilav ile eşsiz bir uyum yakalayarak kırmızı et severlerin beğenisine sunuluyor. Bir diğer ana yemek opsiyonu “Derisi Üzerinde Izgara Kaya Levreği” ise kış sebzeleri ile birlikte servis edilerek deniz ürünü sevenlerin damak zevkine hitap ediyor. Yemekleri kadar tatlıları ile de adından söz ettiren Lacivert, Sevgililer Günü’nü “Ballı Bademli Krokanlı Aşk Pastası” ile taçlandırıyor.

Romantik buluşmaların gözde adresi Lacivert; özel menüsü ve etkileyici Boğaz manzarasıyla unutulmayacak bir Sevgililer Günü yemeğine ev sahipliği yapıyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT