Lacivert’ten Eylül Ayına Özel Palamut ve Kuş Otu Lezzeti

Lacivert’ten Eylül Ayına Özel Palamut ve Kuş Otu Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert’ten Eylül Ayına Özel Palamut ve Kuş Otu Lezzeti

Boğazın en nadide noktasındaki konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Lacivert, mevsimin taze lezzetlerini en özel şekilde hazırlayarak sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 14, 2017

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman “en iyiyi” sunan Lacivert, Eylül ayı boyunca tadına doyum olmayan Palamut ve Kuş otu’nu özel pişirme teknikleriyle sunuyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından biri olan Lacivert, misafirlerine çok özel tatlar sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle sunuyor.

Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibi, Eylül ayının en lezzetli balığı olan Palamut’u en uygun pişirme tekniği olan ızgara veya tava yöntemiyle pişirerek hazırlıyor. Tercihe göre Palamut Pilaki de hazırlayan Ceylan, misafirlerinin damak tadına özel tatlar sunuyor.

Lacivert’in Eylül ayı boyunca misafirlerine sunacağı bir diğer özel lezzet ise; Kuş otu. Çoğunlukla Yalova bölgesinde yetişen Kuş otu, özellikle balık yemeklerini lezzetlendirmesiyle biliniyor. Ekşimsi tadıyla ağızlarda farklı bir hoşluk yaratan Kuş otu, Eylül ayı boyunca Lacivert’teki lezzetlere lezzet katıyor.

Boğazın en nadide noktasındaki konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Lacivert, mevsimin taze lezzetlerini en özel şekilde hazırlayarak sunmaya devam ediyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

Rezervasyon için Tel: 0216 413 37 53 -0216 413 42 24
www.lacivertrestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT