Lacivert’ten Zengin İftar Menüsü

Lacivert’ten Zengin İftar Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert’ten Zengin İftar Menüsü

Lacivert, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı iftar menüsüyle fark yaratıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2018

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı iftar menüsüyle fark yaratıyor.

Boğazın en özel noktasında konumlanan Lacivert, Ramazan ayını özel menüsüyle karşılıyor. Bahar aylarının gelmesiyle misafirlerini muhteşem boğaz manzaralı terasında ağırlamaya başlayan mekân, leziz tatlarıyla eşsiz bir deneyim sunuyor. Lacivert’in usta şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı menüde Anadolu’nun birçok yöresine ait özel tatlar bulunuyor.

Menünün iftariye tabağında öne çıkan lezzetler arasında Mengen köy peyniri, isli Çerkez peyniri, çeçil peyniri, Ezine beyaz peyniri, füme dana kaburga et, Kayseri kuş gözü pastırması, manda kaymağı, Sivas Eğriçimen süzme balı, Medine hurma, zeytin çeşitleri ve Ege usulü kabak çiçeği dolması bulunuyor.

Sebzeli ve tavuklu yarma buğday çorbasıyla devam eden menüde ara sıcaklarda yoğurtlu pazı dolmasına Kaz Dağları otlu böreği eşlik ediyor. Ana yemekte ise yaz sebzeleri ile hazırlanmış Firik pilavlı etli güveç veya sebzeli sütlü patates ile servis edilen ızgara minekop balığı misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Yemeklerin tamamlayıcı lezzeti olarak ise Ramazan’ın vazgeçilmez tatlısı güllaç, Bandırma lor peyniri tatlısı, çam sakızlı muhallebi ve tahinli Hatay kabak tatlısı menüde yerini alıyor. Ramazan ayının ruhunu yansıtan demirhindi ve sübye şerbetlerinin yanı sıra ev yapımı limonata da Lacivert’teki iftar buluşmalarına keyif katıyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabiliyor. Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, Ramazan ayının coşkusunu yaşamak isteyen herkesi leziz menüsünü tatmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT