Le Meridien İstanbul Etiler Soruyor:Sizce Kaç Gram?

Le Meridien İstanbul Etiler Soruyor:Sizce Kaç Gram?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Le Meridien İstanbul Etiler Soruyor:Sizce Kaç Gram?

Et ya da deniz ürünü hemen orada tartılıyor. Konuk, eğer doğru rakamın 10 gram altında ya da üstünde bir tahminde bulunmuşsa, ödeyeceği hesapta % 20 indirim uygulanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 12, 2014

Le Meridien İstanbul Etiler’de her Salı düzenlenen How Many Grams (Sizce Kaç Gram) başlıklı yemek konseptinde konuklar yiyecekleri etin ya da balığın gramajını tahmin ederek % 20 indirim kazanıyor.

Popüler yerleşim, sanat, eğlence ve alışveriş bölgelerine ve eşsiz boğaz hattına yakınlığı ile dikkat çeken İstanbul’un yeni destinasyonu Le Meridien İstanbul Etiler yolculuğuna devam ediyor.

Keşfetmenin zevkine varabilmeniz için restoran, kafe ve barlarında haftanın her günü misafirlerine farklı bir deneyim sunan Le Meridien İstanbul’un en son ve ilginç konseptlerinden biri de, otelin ana restoranı La Torre’de her Salı düzenlenen How Many Grams (Sizce Kaç Gram?) başlıklı akşam yemeği.

Bu eğlenceli konseptte konuklar, masaya oturmadan önce kırmızı et ve deniz ürünleri tezgahının başına geçiyor ve yiyecekleri kadar eti ya da deniz ürününü şefe gösteriyor. Ardından da belirledikleri porsiyonun kaç gram olduğunu tahmin ediyor. Et ya da deniz ürünü hemen orada tartılıyor. Konuk, eğer doğru rakamın 10 gram altında ya da üstünde bir tahminde bulunmuşsa, ödeyeceği hesapta % 20 indirim uygulanıyor.

Bu yemeğe kalabalık gelen arkadaş grupları kendi aralarında tahmin rekabeti yaşayarak daha da çok eğlenirken herkes yiyebileceği kadar et sipariş ettiği için israf da önlenmiş oluyor. Ayrıca, siz etinizi ya da balığınızı seçerken, La Torre'nin şefleri size et ve balık çeşitlerini de tanıtıyor. Hangi etin hayvanın hangi bölgesinden çıktığını, dry aged etlerin, özel odalarda nasıl günlerce dinlendirildiğini öğreniyorsunuz. Yani yemek, aynı zamanda sizin için bir çeşit eğitime dönüşüyor.

Bilgi için: 0212 384 00 00.
http://www.lemeridienistanbuletiler.com/tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT