Le Pain Quotidien Kış Reçetesi

Le Pain Quotidien Kış Reçetesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Le Pain Quotidien Kış Reçetesi

Doğal lezzetleri sevenlerin favori noktası Le Pain Quotidien, hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilen organik hibiskus çayı ile kış aylarında sağlık dağıtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 9, 2019

Havaların iyice soğuduğu bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de içimizi ısıtacak içecekler. Doğal lezzetlerin adresi Le Pain Quotidien de bu arayışa yeni menüsündeki sağlıklı ve doğal içeceği hibiskus çayı ile güzel bir alternatif sunuyor.

Ekşi çay olarak da bilinen ve yüksek oranda C Vitamini içeren hibiskus bağışıklık sistemini güçlendirerek, bizi hastalıklara karşı koruyor.

Hibiskusun faydaları bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Hibiskus kandaki şeker oranını düzenliyor, yaşlanmayı geciktiriyor, yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı oluyor ve soğuk algınlıklarında öksürüğü kesmek ve ateşi düşürmek için kullanılıyor.

Hem soğuk hem de sıcak alternatifiyle Le Pain Quotidien menülerinde yer alan hibiskus çayı kış ayları boyunca sağlık dağıtacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT