Lezita Acı Soslu Pişmiş Kanat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezita Acı Soslu Pişmiş Kanat

Hijyenik ve sağlıklı malzemelerden el değmeden üretilen ürünler, üretimin her aşamasında uzman gıda mühendisleri tarafından kontrolden geçiriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 27, 2012

Lezita Pratik Şef Ailesi’nin en yeni lezzeti:Acı Soslu Pişmiş Kanat

Hayatın Lezzeti Lezita’nın herkesi mutfağının pratik şefi olmaya davet ettiği, sadece dört dakikada hazırlanan sağlıklı ve güvenilir Pratik Şef Ailesi’ne yepyeni bir lezzet daha eklendi. Lezita Acı Soslu Pişmiş Kanat, 7’den 70’e herkesin damak zevkine hitap ediyor, sağlık ve afiyetle tüketiliyor.

Lezita’nın Türk mutfağına yenilikçi, lezzetli, sağlıklı ve yaşamı kolaylaştıran ürünler sunma hedefinin en güzel örneklerinden olan Pratik Şef Ailesi, yepyeni bir ürün ile lezzetlendi. Lezita’nın yeni ürünü Lezita Acı Soslu Pişmiş Kanat, 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Lezita, önce tazecik kanatları özenle seçiyor. Sonra bu nefis kanatları, özenle soslayıp, doğal malzemelerle süslüyor. Son olarak da fırında nar gibi olana kadar güzelce pişiriyor. Size de sadece, birkaç dakikada ısıtıp afiyetle yemek kalıyor.

Lezita Pratik Şef Ailesi hem pratik hem çeşit çeşit
Pratik Şef Ailesi’nde Acı Soslu Pişmiş Kanat’ın yanı sıra Lezita’nın modern ve son teknolojilerle, yüksek hijyen standartlarında üretilen çıtır kaplamalı pratik ürünleri, köfteleri ve geleneksel döner ürünleri yer alıyor. Pratik Şef Kaplamalı ürün grubu Lezita Schnitzel, Nugget, Cordon Bleu ürünlerinden oluşuyor. Pratik Şef Döner Grubu’nda ise Döner Pişmiş ve Piliç Döner yer alıyor. Pratik Şef Köfte Grubu’nda Lezita Adana, Parmak, Kasap, Misket ve Kadınbudu köfteler sunuluyor. Bunlara ek olarak Piliç Burger de Pratik Şef ürün grubunda hayata kolaylık ve lezzet sunmaya devam ediyor. Lezita’nın Pratik Şef lezzet çeşitliliği içerisinde karar vermek vakit alırken, servis etmek sadece dört dakika sürüyor. Hijyenik ve sağlıklı malzemelerden el değmeden üretilen ürünler, üretimin her aşamasında uzman gıda mühendisleri tarafından kontrolden geçiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT