Lezita’dan Ağzının Tadını Bilenlere

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezita’dan Ağzının Tadını Bilenlere

Hayattan keyif almayı ve ağzının tadını bilenler için bahçede mangal, barbekü ve açık havada piknik vazgeçilmez.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2012

21.05.2012

Lezita’nın göğüs etini lezzetlendirerek, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir kıvama getirdiği ve Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’nde, mangal ve barbekü keyfinden vazgeçemeyenler için yeni ve çok ideal piliç seçenekleri bulunuyor. Masajlama yöntemiyle terbiye edildiğinden evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmadan pratik bir şekilde hazırlanan seride, Lezzeti Ala Bütün Piliç, Lezzeti Ala Göğüs Kuşbaşı, Lezzeti Ala Fileto, Lezzeti Ala Baget veLezzeti Ala İnce Göğüs olmak üzere beş çeşit ürün bulunuyor. Her biri birbirinden lezzetli ürünler, tek başına, sevgili, eş ya da dostlarla iken hiç zahmete girmeden hazırlanıyor, ağzının tadını bilenlerin sofralarını donatıyor.

Hayattan keyif almayı ve ağzının tadını bilenler için bahçede mangal, barbekü ve açık havada piknik vazgeçilmez... Lezita’nın Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’ndeki piliçleri, ister tek başına ister sevgilinle ya da eşinle istersen de arkadaşlarla harika bir Pazar buluşmasında mangal keyfine keyif katıyor. Üstelik, hazırlaması da çok kolay!

Lezita Lezzeti Ala piliçlerinin tadı mangalda bir başka, tavada bir başka...
Lezita, bahar ile birlikte piyasaya sunduğu yeni ürün serisi Lezzeti Ala ile sofraları lezzetlendirmeye devam ediyor. Evde marine edilmiş ürünleri hazırlayabilmek için pek çok zahmete giriliyor. Ürünleri, terbiye etmesi ayrı bir süreç, ürünün daha lezzetli olması için bir gece dolapta bekletmek ayrı bir süreç. Dolayısıyla hem emek hem de zaman açısından zahmet çekiliyor. Oysa, yeni Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki ürünler, masajlama yöntemiyle pilicin her zerresine temas edecek şekilde marine edildiğinden, evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmuyor. Bu da sizi hem zahmetten kurtarıyor hem de büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor. Tüm bu işlemler, en son teknolojilerle donatılmış Lezita fabrikasında el değmeden gerçekleştiriliyor. İster tavada ister fırında ister ızgarada yumuşaklığını kaybetmeden, her damağa ve menüye uygun lezzette pişirilebiliyor. Ağızlarda lokum gibi dağılırken, sofralara sağlıklı bir lezzet keyfi katıyor.

Serideki beş farklı yenilikçi üründen biri mutlaka ağzınıza layık
Lezita Lezzeti Ala Serisi’nde, birbirinden lezzetli beş farklı ürün çeşidi bulunuyor. Lezzeti Ala Bütün Piliç, Lezzeti Ala Göğüs Kuşbaşı, Lezzeti Ala Fileto, Lezzeti Ala Baget ve Lezzeti Ala İnce Göğüs olmak üzere beş farklı üründen oluşan bir serisi olarak pazara sunuluyor. Ürünlerin terbiyesi için yoğurt, süt proteini, elma suyu ve elma sirkesi kullanılıyor. Böylece lezzeti de bir harika oluyor ve genelde çok fazla tercih edilmeyen göğüs eti, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir lezzet kıvamına dönüşüyor. Kolayca hazırlanan ürünler, her damak tadına uygun şekilde pişirilip, sunularak sofraları süslüyor.

www.lezita.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT