Lezita’dan Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezita’dan Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel

Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, tek kişi ya da kalabalık misafir grupları için hazırlanabilecek pratik bir yemek için en doğru tercih.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 30, 2012

30.03.2012

“Hayatın Lezzeti” sloganıyla hayata lezzet katan marka Lezita’nın sunduğu Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel ile nefis sofralar birkaç dakika içinde hazırlanabiliyor. Kendine özgü kaplamasıyla zenginleştirilmiş ve yüzde 100 piliç göğüs fileto etinden yapılmış Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, tek kişi ya da kalabalık misafir grupları için hazırlanabilecek pratik bir yemek için en doğru tercih.

Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, ev yapımı lezzetinde, kendine özgü kaplamasıyla zenginleştirilmiş ve yüzde 100 piliç göğüs fileto etinden yapılmış “yılın en çıtır lezzeti” olarak sofralara lezzet katıyor. Nefis ve pratik bu lezzet üç farklı şekilde hazırlanabiliyor. İster kızgın fırında 180°C’de 4 – 6 dakika, ister önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 2 – 3 dakika ısıtılabiliyor veya kızgın yağda 180°C’de 2 – 3 dakikada kızartılabiliyor. Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, bu işlemlerle ortalama beş dakikada servise hazır hale geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT