Lezzet Co. Döner Baharın Gelişini Yeni Salatası ile Kutluyor

Lezzet Co. Döner Baharın Gelişini Yeni Salatası ile Kutluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzet Co. Döner Baharın Gelişini Yeni Salatası ile Kutluyor

Lezzet Co. Döner, mümkün olan en taze ve doğal salatayı sunmak için harekete geçti.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 22, 2016

Kaliteli yiyecek ve hizmetleri ile hayata farklı bir lezzet katan Lezzet Co. Döner, kısa zamanda Türkiye çağında ünlenen döneri haricinde de birbirinden taze ve doğal ürünler sunuyor. Baharın gelişini yeni salata tasarımı ile kutlayan Lezzet Co. Döner, günlük taze içerikleri ve ödüllü zeytinyağı kullanımı ile her siparişin yanında ikram ettiği salatası ile de fark yaratıyor.

Türkiye’nin en iyi dönerlerinden birini sunmak haricinde diğer lezzetleri ile de adından söz ettiren Lezzet Co. Döner, mümkün olan en taze ve doğal salatayı sunmak için harekete geçti. Bahar ve yaz dönemi için tasarlanan salatada doğrudan yetiştiricisinden elde edilen, taze ve günlük Çanakkale’den domates, salatalık, pul biber ve kekik kullanılıyor. Salata, balzamik sirke ve zeytinyağı ile tatlandırılıyor.

Salatanın en büyük özelliği ise kullanılan zeytinyağında saklı. 1899’da beri üretilen, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en iyi zeytinyağı markalarından biri olarak gösterilen Selatin kullanılıyor. Soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı Selatin, katıldığı onlarca uluslararası yarışmada büyük ödüller kazandı. Edremit’in Narlı bölgesi zeytinlerinden büyük bir ustalıkla elde edilen zeytinyağını, olabildiğince taze ve doğal bir salatanın içerisinde sadece Lezzet Co. Döner’de tadabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT