Lezzetin Yeni Adı Ruga

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetin Yeni Adı Ruga

Akdeniz ve Osmanlı Mutfağının özgün lezzetleri, Dünya şeflerinin yorumları ile birleşiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 3, 2013

Köklü geçmişi ile geleceğin restoranı “RUGA” ya hayat veren Sürmeli Hotel İstanbul, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şeflerin de özel yemeklerinin bulunduğu iddialı mönüsüyle lezzet şöleni yaşatıyor.

Türk otelciliğinin ilk 5 yıldızlı otellerinden olan Sürmeli Hotel İstanbul, sahip olduğu 40 yıllık otelcilik deneyimi ile çağdaş ve güncel uygulamaları birleştirerek yenilenmeye devam ediyor. Sektöründe vazgeçilmez bir "klasik" haline gelmeyi başaran Sürmeli Hotel İstanbul, yılların getirdiği köklü tecrübesini yeni açtığı RUGA restoranı ile sunuyor.

Dekorasyonda rahatlık ve konfor ön planda!
Dekorasyonda rahatlık ve konforu ön planda tutan RUGA’nın kırmızı ve ahşap malzemelerden oluşturulmuş eşsiz mimarisi, Arkea Mimarlık, Ufuk Akgün ve Y. Burak Yüksel’ e ait… Klasik ve modern tarzı aynı çatı altında birleştiren RUGA, toplamda 156 kişilik restoran kapasitesi ve üzeri tamamen açılabilen dış mekana sahip... Açık mutfak konseptinde tasarlanmış dekorasyonu ile tam hizmet sunan RUGA, her gün saat 07:00 – 10:00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı sunuyor. RUGA’ nın a la carte servisi ise gece 01:00‘ a kadar devam ediyor.

Akdeniz ve Osmanlı Mutfağının özgün lezzetleri, Dünya şeflerinin yorumları ile birleşiyor!
RUGA, Akdeniz ve Osmanlı mutfaklarının eşsiz tatlarını kendine has tarz ve lezzetleri öne çıkararak sunuyor. Dünyanın en özel mekanlarında ve en iyi aşçılarıyla birlikte şeflik yapmış olan ödüllü mutfak koordinatörü Uğur Alparslan, birbirinden farklı tatların bulunduğu Akdeniz ve Osmanlı mutfağının karması ile her damak zevkine hitap eden RUGA’ yı, bu sezon İstanbul’ un önemli adreslerinden birisi olmaya hazırlıyor.

Mönüde bulunan tüm yemeklerin organik malzemeler ile hazırlandığı RUGA’ nın . öne çıkan lezzetleri arasında, Kuinoa salatası, Kestaneli Kuzu Fileto, 28 gün dinledirilmiş dana pirzola, Vişneli Etli Yaprak Dolması, Safranlı ve Altın Yapraklı Risotto, Baharatlar ile Aromatize edilmiş Taze Kuşkonmazlı Istakoz, Şişe Takılı Defneli Kılıç Balığı, Süzme Saray Aşuresi ve Ev Yapımı Lokum Çeşitleri bulunuyor.

İstanbul’ un en iyi bilenen semti Gayrettepe’ de farklı lezzetlerin eşşiz sunumlarını deneyimlemek için mutlaka RUGA’ da yerinizi ayırtın…

www.surmelihotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT