Lezzetine Dolgun Masum Kaçamak Seçenekleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetine Dolgun Masum Kaçamak Seçenekleri

dardenia, çıtır ve leziz Fish&Chips’i ile ezber bozuyor ve kalori değeriyle de şaşırtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 22, 2012

Geleneksel Türk balık ekmek lezzetini modern yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri dardenia, lezzet düşkünleri için bir masum kaçamak listesi hazırladı. Balık aşkını tutkuya dönüştüren lezzetleriyle kısa zamanda sadece balık severlerin değil fast food tutkunlarının da tercihi olan dardenia’nın sunduğu masum kaçamak lezzetleri arasında Lagos Şiş Salata ve Fish & Chips tadıyla olduğu kadar hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

dardenia Lagos Şiş; taptaze salata ve dardenia’nın özel ekmeği eşliğinde farklı ve masum bir lezzet arayanların favorisi olmaya aday. Dilerseniz; menünüzü salata yerine kızarmış patates ile de tamamlayabilirsiniz.

dardenia, yüzyıllar önce İngiltere’de çıkan Fish & Chips akımını da yeniden yorumluyor. Taze olarak fileto edilen balıklar, sipariş verdiğiniz anda tempura yöntemiyle kızartılıyor. Çıtır çıtır bu lezzet kızarmış parmak patates ve nefis tartar sosuyla servis ediliyor.

Fast food’un en masum “çıtır”ı: dardenia Fish&Chips
dardenia, çıtır ve leziz Fish&Chips’i ile ezber bozuyor ve kalori değeriyle de şaşırtıyor. Döner Kebap’ta 924, Köri Soslu Tavuk’ta 910, Hamburger Menü’de 892, Pizza’da 871 kalori bulunurken; Fish & Chips’te sadece 595 kalori bulunuyor. Üstelik Döner Kebap’tan %70 daha az yağ içeriyor.

Taptaze ve çok lezzetli balıkları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve orijinal pişirme teknikleri ile doyurucu ve pratik lezzete ulaşmanın en kısa ve sağlıklı yolu olan dardenia’nın lezzetine dolgun masum kaçamakları Erenköy ve Maslak mağazalarında lezzetseverleri bekliyor.

dardenia Masum Kaçamak seçenekleri
Lagos şiş + Salata: 16.90 TL
Fish & Chips : 14.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT