Lezzetle Randevuya Hazır Olun!

Lezzetle Randevuya Hazır Olun!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetle Randevuya Hazır Olun!

İstanbul Marriott Hotel Şişli, konsept restoranı The Dish Room’da, Kasım ayının sonuna kadar et sevenleri kaçırılmayacak bir lezzet deneyimine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 20, 2015

İstanbul Marriott Hotel Şişli, konsept restoranı The Dish Room’da, Kasım ayının sonuna kadar et sevenleri kaçırılmayacak bir lezzet deneyimine davet ediyor. “MEAT ME !” adıyla sunulan özel menüde, misafirler siparişlerinin her detayına müdahil olarak, etlerinin dinlendirilme sürelerini, pişme biçimlerini ve hangi şarapla servis edileceğini şeflerden aldıkları tavsiyeler doğrultusunda kendi zevklerine göre belirliyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin ödüllü şefleri tarafından oluşturulan “Meat Me!” menüsünde bonfile, lokum, antrikot ve “T-Bone” biftek daha önce hiç denemediğiniz şekilde binbir lezzete bürünüyor. Şefin önerilerini de içeren menünün belki de en çekici özelliği, misafirlerin tamamen kendi damak tatlarına göre kendi özel tercihlerini oluşturabilmeleri.

Öyle ki, seçtiğiniz etin klasik süresinde, 15 gün ya da 30 gün mü dinlendirilmiş olacağına, Bordelaise, Bernaise ya da Chimichurri sosuyla mı lezzetlendirileceğine, garnitür olarak fırınlanmış ballı havuç, kremalı ıspanak ya da ev yapımı parmak patatesle mi servis edileceğine menüden ilgili seçeneği işaretleyerek tamamen siz karar veriyorsunuz. Ayrıca “Mükemmel Uyum” bölümünde hangi etle hangi şarabın yakışacağına dair enfes bir liste de sunuluyor.

Kasım ayının sonuna kadar devam edecek “Meat Me!” menüsünü denemek için tüm gusto sahibi lezzet düşkünleri İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin genç ve zevkli restoranı The Dish Room’a davetli...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT