Lezzetler Tom Tom’da Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetler Tom Tom’da Buluşuyor

Lezzet dünyasının iki önemli ismi Peymane ve La Cucina, Tom Tom mahalesinde buluşarak hem İtalyan, hem de Ocakbaşı-Kebap tadlarını bir arada sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 22, 2011

22.09.2011

Lezzet dünyasının iki önemli ismi Peymane ve La Cucina, Tom Tom mahallesinde buluşarak hem İtalyan, hem de Ocakbaşı-Kebap tadlarını bir arada sunuyor.

Peymane tertemiz ve kokmayan ocakbaşı fikrini yayan, on yıllık başarılı geçmişi ile bilinen bir marka. La Cucina da Kemerburgaz’daki şirin, butik, ev atmosferli nefis mutfağı ile bilinen bir adres ve bu iki başarılı marka müdavimlerini artık yeni mekanlarında ağırlayacak.

Aslına uygun detay ve çözümlerle restore ve dekore edilmiş beş katlı tarihi bina 570 m2 kapalı ve 130 m2’lik açık bahçe alanına sahip ve aynı anda toplamda 200 kişiye hizmet verebiliyor. Özel toplantı ve yemekler için kiralanabilen VIP odası, hareketli duvar sistemiyle büyüklüğü ayarlanabilen büyük salon ve şehrin bütün karmaşını unuturacak bahçesi ve barları ile çok özel bir mekan.

Menüsünde ocakbaşı-kebap lezzetlerinin en seçkinlerinden, İtalyan mutfağının en leziz seçeneklerine kadar her şeyi bir arada bulabileceğiniz mekan lezzetleri ve tarihi dokusu ile sizi şehrin göbeğinde yeni bir dünyaya davet ediyor.

Adres: Tom Tom Mahallesi Boğazkesen Cad. No: 65/1 Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 444 21 91
Web: http:peymane-lacucina.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT