Lezzetli Eğlencenin Yılbaşında da Adresi: Agency

Lezzetli Eğlencenin Yılbaşında da Adresi: Agency

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetli Eğlencenin Yılbaşında da Adresi: Agency

Ziyaretçilerini lezzetli yemek, kaliteli servis ve lüks eğlence anlayışıyla ağırlayan Agency, yılbaşı gecesine özel canlı müzik eşliğinde sunulacak bir menü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2015

İstanbul eğlence hayatında standartları değiştiren Agency Bistro & Lounge, yılbaşı kutlamalarında Selen Servi’nin canlı performansı ve zengin menüsüyle yeni yıla hareketli bir başlangıç yapıyor.

İstanbul Levent’te lezzetli yemek ve iyi müzik misyonuyla faaliyet gösteren Agency Bistro & Lounge, her gün farklı etkinlik ve ikramlar ile konuklarını şaşırtıyor. Yüksek zevk standardına sahip ziyaretçilerini lezzetli yemek, kaliteli servis ve lüks eğlence anlayışıyla ağırlayan Agency, yılbaşı gecesine özel canlı müzik eşliğinde sunulacak bir menü hazırladı.

Yıldızlar sahnesi!
Sahnesinde yıldızların parladığı Agency, şehrin gözde canlı müzik mekanlarının arasında yer alıyor. Yılbaşı gecesi müzik dünyasının başarılı ismi Selen Servi performansıyla konuklarına yeni yılın ilk dakikalarına eğlenerek girme imkanı sunan mekan, leziz menüsüyle de göz dolduracak.

2016’ya leziz bir başlangıç…
Eğlenirken aynı zamanda farklı lezzet deneyimleri edinebileceğiniz Agency’nin yılbaşı menüsü de oldukça başarılı. Kimyonlu Gouda, Dana Carpaccio, Lomi Lomi Somon, Kadayıfa Sarılı Mozzarella, Yufkada Karides, Ay Çekirdekli Bonfile, Sebzeli Kuskus ve Sıcak Çikolata Soslu Profiterol gibi çok özel sunumların yer aldığı Agency yılbaşı menüsü, damakları şenlendirecek.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT