Lezzetli Reçetelerle Keyifli Buluşmalar

Lezzetli Reçetelerle Keyifli Buluşmalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetli Reçetelerle Keyifli Buluşmalar

Pera Müzesi giriş katında bulunan Pera Café, birbirinden lezzetli yiyecek, tatlı ve içecek alternatifleri ile her mevsim keyifli buluşmalara olanak tanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2019

Pera Müzesi’nde ziyaretçilere yönelik bir dinlenme ve iletişim mekânı olarak tasarlanan Pera Café, sanat dolu bir günün ardından soluklanmak veya gündelik koşuşturmacanın yorgunluğunu atmak isteyenler için bulunduğu bölgeye alternatif bir mekân oluşturuyor. Menüde bulunan meyve kokteylleri, kahve ve meşrubat çeşitleri, yaz sıcaklarından bunalanların tercihini oluştururken, geniş kahvaltı seçenekleri, atıştırmalıklar, çorba, sandviç, salata ve makarnalar, hem doyurucu hem leziz öğün alternatifleri sunuyor. Menüde ayrıca, vejetaryenler için de seçenekler bulunuyor. Doğal ve yerel ürünler kullanılarak hazırlanan öğünler ise, çocuklu ailelerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Sergiye özel menü seçenekleri!
Pera Café’de müzede düzenlenen süreli sergilere paralel olarak, farklı dünya mutfakları temalarıyla özel menüler de hazırlanıyor. Müzede devam eden “Mürekkepten” sergisi kapsamında sunulan Çin menüsünde, zencefil turşusu, Çin mantısı, Çin böreği, noodle, soya soslu tavuk ve yeşil çay bulunuyor. Tüm bu lezzetler, Cuma günleri 18.00-22.00 saatleri arasında %20 indirim imkânı ile sunuluyor.

Ziyaretçiler Uzun Cuma etkinliği kapsamında süreli serginin yanı sıra, Suna ve İnan Kıraç Vakfı koleksiyonlarından derlenen “Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar”, “Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri”, “Kahve Molası: Kütahya Çini ve Seramiklerinde Kahvenin Serüveni” sergilerini ücretsiz gezebilir; sıra dışı bir keşif sunan “Osman Hamdi Bey’in Dünyasına Yolculuk: Sanal Gerçeklik Deneyimi” başlıklı VR uygulamasını deneyimleyebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT