Lezzetten Şaşmayanların Yeni Rotası; “Şaşkın Dana”

Lezzetten Şaşmayanların Yeni Rotası; “Şaşkın Dana”

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetten Şaşmayanların Yeni Rotası; “Şaşkın Dana”

Menüde, hamburgerden “özel kasap” lahmacuna, köfte ve ızgara çeşitlerinden ev yapımı tatlı ve baklavaya kadar birçok lezzet seçeneğini bulabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 23, 2015

Son dönemde, güzelliği ve sakinliği ile İstanbul’un öne çıkan semtlerinden Tuzla’da açılan “Şakın Dana” yoğun iş temposundan kaçmak isteyenlerin yeni adresi. Şaşkın Dana, kırmızı etten vazgeçemeyenlere lezzetli menüsü, modern ve sıcak atmosferi ile keyifli bir ortam sunuyor.

Şaşkın Dana; kasap, köfte, burger konsepti ile iddialı…

Tuzla’nın keyfini çıkarmak için önce biraz enerji depolayalım diyorsanız, yeniliklerin restoranı olmak için yola çıkan mekanda, özgün lezzetlerin ve sıcaklığın tadını çıkarabilirsiniz.

Menüsündeki zengin ve eğlenceli içeriklerle fark yaratan Şaşkın Dana’da hamburgerler; çeşitli yeşillikler, özel sos ve patates kızartması ile servis ediliyor. Hamburger istemiyorsanız köfte, kuzu şiş, kuzu beyti, kuzu pirzola, küşneme, dana antrikot, dana bonfile ve karışık ızgara da tercih edeceğiniz diğer alternatifler olabilir. Sıvama kıymayla özel olarak hazırlanan kasap lahmacun ise Şaşkın Dana’nın en iddialı lezzetlerinden.
Kısaca menüde, hamburgerden “özel kasap” lahmacuna, köfte ve ızgara çeşitlerinden ev yapımı tatlı ve baklavaya kadar birçok lezzet seçeneğini bulabilirsiniz.

Eğlenceli hamburger seçimleri damakları şenlendiriyor

Etlerini Bandırma’nın özel besi çiftliklerinden getiren Şaşkın Dana, aynı zamanda kasap hizmeti de veriyor. Şaşkın Dana’da hamburger köfteleri önceden hazırlanmıyor, sipariş verildiği anda kıyması taze çekilerek sunum yapılıyor. Şaşkın Tavuk, Şaşkın Burger, Şaşırmış Burger, Çok Şaşırmış Burger gibi eğlenceli hamburger seçimleri damak tadınıza hitap ediyor. Küçük misafirleri için çeşitli sürprizler de sunan mekan, çocuklu ailelerin rahat etmesini sağlıyor.

Şaşkın Dana lezzetini evinde tatmak isteyenler için sipariş hizmeti de bulunuyor, karar sizin…

http://www.saskindana.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT