Lipsi`den Akaşamüstüne Özel Sürpriz Bar Atıştırmalıkları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lipsi`den Akaşamüstüne Özel Sürpriz Bar Atıştırmalıkları

Lipsi, soğuk kış günlerinin akşamüstü saatlerine sürpriz bar atıştırmalıkları ile lezzet ve keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

2010 Kış

Lipsi, soğuk kış günlerinin akşamüstü saatlerine sürpriz bar atıştırmalıkları ile lezzet ve keyif katıyor. Akşamüstü bar sohbetlerine eşlik eden sürpriz atıştırmalıklar, 18.00’den itibaren lezzet dolu saatler yaşatıyor. Sürpriz atıştırmalıkların yanısıra, iyi bir bar sohbeti ve birbirinden nefis kokteyller de sunan Lipsi, akşam saatlerine alışılmışın dışında bir faklılık katıyor. Votka, ouzo ve rakı ile hazırlanan narlı, kumkuatlı, fesleğenli, karanfilli, elmalı kokteyllerin ise atıştırmalıkların yanında mutlaka denenmesi gerekiyor.

Her zevke göre ayrı bir köşesi bulunan Lipsi, hep aynı yerlere gitmekten sıkılanlara keyifli bir alternatif sunuyor. Geceye hazırlık için Lipsi sizleri Nişantaşı’nın en güzel caddesine davet ediyor.

Geçmişin unutulmaz mekanı Niş’in yerine açılan Lipsi, adını Kalymnos bölgesindeki minik bir Yunan adasından alıyor. Yunan meze ve müzikleri ile farklı bir tarzı olan Lipsi, eğlencesi bol bir lokanta olmanın yansıra, bar ve gece kulübü olarak da 18.00 - 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Lipsi, Türkiye’de ilk kez, içecek hariç “sabit” fiyat sistemini uyguluyor. Soğuk meze ve ara sıcaklar, ana yemek ve tatlıdan oluşan sürekli değişken, dinamik menüye sabit bir fiyat ödenirken, tercihe göre içecekler fiyata ekleniyor.

Lipsi’nin müzik koordinatörlüğünü ise Türkiye’nin ünlü DJ’ lerinden Suat Ateşdağlı yapıyor. Ateşdağlı, lezzet ve eğlence tutkunlarını “Ege ve Akdeniz Müzik Sentezi” ile Lipsi’de buluşturuyor. Haftanın üç günü, Yunanlı müzisyen Galis ve arkadaşlarından oluşan grup lokanta katında canlı müzik yapıyor. Yunan ve Türk müziğinin en seçkin örneklerini sunan grup, Ege mezeleri ve yemeklerine ayrı bir keyif katıyor. Yemek saatinde Lipsi’nin bar katında da Egeli mezelerden örnekler tatmak mümkün.

Lipsi’nin dekorasyonu da, en az menüsü, müziği ve eğlencesi kadar ilgi çekiyor. Lokanta katında hasırlı iskemleler, fistolu örtüler, grek tarzı çiniler, beyaz tuğla üstü motifler dikkat çekerken, bar & kulüp katında ise aynalarla kaplı tavanlar görenleri şaşırtıyor. Saks mavi ve beyazın hakimiyetinde lokanta katı buram buram Yunanistan’ı yaşatırken, üst kattaki fuşya ve saks mavinin hakimiyeti ise dekorasyonda doğu Akdeniz ezgileri ile yeni bir trend yaratıyor.

Lipsi, geçmişte Niş ve G By Karaf gibi başarılı projelere imza atan, günümüzde ise popüler mekanlar Topaz ve bu yaz Reina’ da hizmet veren Michelin yıldızlı Yunan restaurantı Varoulko’nun da içinde yer aldığı Desert Turizm bünyesinde hizmet veriyor.

Abdi İpekci cad.Azer İş MerkeziNo:44/3 Nişantaşı İstanbul
Tel:0 212 296 95 55
www.lipsiistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT