Little Caesars, Bayrama Özel Fiyatlarla Pizzaseverleri Bekliyor

Little Caesars, Bayrama Özel Fiyatlarla Pizzaseverleri Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars, Bayrama Özel Fiyatlarla Pizzaseverleri Bekliyor

Nefis pizzalarıyla paylaşma duygusunu arttıran Little Caesars, Kurban Bayramı’na özel yepyeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Sezar, oldukça beğenilen lezzeti 10 Malzemeli Çok Karışık’ı Bayrama özel kampanyası ile 32,90 TL’den pizzaseverlere ulaştırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2021
Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, ailelerin ve sevenlerin bir araya geldiği, paylaşmanın değerinin tekrar hatırlandığı Kurban Bayramı’na özel yeni kampanyasını hayata geçiriyor.

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, pizzaseverler tarafından çokça sevilen pizzası 10 Malzemeli Çok Karışık’ı Bayrama özel kampanyası ile 32,90 TL’den satışa sunacak.

20 – 23 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Little Caesars, Kurban Bayramı’nda ailelerin sofralarının ve Bayram sohbetlerinin eşlikçisi olacak. Mozzarella Peyniri, Sosis, Küp Sucuk, Jambon, Mantar, Siyah Zeytin, Yeşil Biber, Mısır, Parmesan ve özel Baharat Karışımı ile kalplerde yer edinen Little Caesars Çok Karışık, Kurban Bayramı’nı şenlendirecek.

Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar lezzetli pizzaların sahibi Little Caesars, pizzalarını 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden hazırlıyor ve temassız teslimat yani ‘Sıfır Temas’ uygulamasıyla pizzaseverlere teslim ediyor.

Little Caesars Sezarla Kazan’la Kazandırıyor

Türkiye’de ilklerin mucidi olarak anılan Little Caesars, Sezarla Kazan programı ile de kazandırmaya devam ediyor. Little Caesars Sezarla Kazan programı ile pizzaseverler, 40 TL ve üzeri siparişlerine 1 dilim pizza kazanıyor. Pizza dilimi sayısı 4’e tamamlandığında da Little Caesars’ın orta boy klasik lezzetlerinden biri hediye ediliyor.

Little Caesars Pizza’nın tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 52 44 ve 0850 800 30 15 numaralı telefonlardan ve 0532 010 52 44 whatsapp sipariş hattından sipariş verilebilir. Ayrıca Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirerek Little Caesars fırsatlarından haberdar olunabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT