Little Caesars Haliç’te Özel Tasarımlı Şubesiyle Batman’ı Selamlıyor

Little Caesars Haliç’te Özel Tasarımlı Şubesiyle Batman’ı Selamlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars Haliç’te Özel Tasarımlı Şubesiyle Batman’ı Selamlıyor

Little Caesars Pizza, 4 Mart’ta vizyona girecek “The Batman” filminin coşkusunu tüm dünya şubelerinde müşterileriyle paylaşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 3, 2022

Tüm dünyada heyecanla beklenen ve 2022 yılının en çok izlenen filmleri arasına gireceğine kesin gözüyle bakılan “The Batman” filmi için Warner Bros. Pictures ile global bir iş birliğine imza atan Little Caesars Pizza, İstanbul Haliç Şubesi’nde Gotham City atmosferi yarattı. Filmin lezzet kahramanı Sezar, tüm dünyada üretilen özel tasarımlı Batman Pizza ve şube tasarımlarıyla filmin gala coşkusunu müşterilerine taşıyor.

Little Caesars Pizza, 4 Mart’ta vizyona girecek “The Batman” filminin coşkusunu tüm dünya şubelerinde müşterileriyle paylaşıyor. Little Caesars Türkiye de bu coşkuyu özel tasarım pizzası ve Gotham City atmosferinde hazırlanan Haliç Şubesi ile ülkemizdeki müşterilerine taşıyor. The Batman filminin lezzet kahramanı olmanın Sezar için gurur ve heyecan kaynağı olduğunu söyleyen Çelebi Gıda A.Ş. ve Little Caesars Pizza Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Dev markaların elele vererek yarattıkları güç birliğinin en güzel yanı herkesin çok ihtiyacı olan bir anda tüm dünyaya moral ve ilham vermek” ifadelerini kullandı.

“Süper kahramanlar pizza severler”
2022 yılının en çok izlenen filmleri arasına gireceğine kesin gözüyle bakılan “The Batman” filmi için Warner Bros. Pictures ile global bir iş birliğine imza atan Little Caesars, filmin hayranları için, Batman karakterine özel pizza da hazırladı. 24 Ocak’tan beri tüm dünyada pizza severlerin beğenisine sunulan Batman Pizza, Batman filmlerinin ikonik logosunu yansıtıyor. Banu Arıduru, The Batman filminin hazırlıkları dahilinde giydirilen Little Caesars Haliç Şubesi’nde yaptığı açıklamada, “The Batman iyilik ve kötülüğün farkını anlatan bir kahramanlık hikayesi. Herkesin içinde olan kötülükle savaşma isteğini ortaya çıkarıyor. Özel pizzamızın eşliğinde dünyanın farklı yerlerinde Gotham City ögeleriyle giydirdiğimiz şubelerimizde süper kahramanımızı selamlıyoruz ve “Süper kahramanlar pizza severler” mottomuzla tüm süper kahramanları lezzete davet ediyoruz” dedi.

Pizza sektörü için bir ilk
Tüm dünyada merakla beklenen, böylesi büyük bir yapıma destek olmanın Little Caesars için benzersiz bir deneyim olduğunu belirten Banu Arıduru, bu iş birliğinin pizza sektörü için bir ilk olduğunun altını çizdi. Arıduru, “Küresel hedefimiz Sezar’ı The Batman filminin lezzet kahramanı yapmak ve filmin başarısını sponsorluk sınırlarımızı aşan bir coşku ile desteklemek” dedi.

“Batman Pizza” Türkiye’de sucuklu
Batman filmlerinin ikonik logosu şeklinde üretilen Batman Pizza’nın üstü özel sarımsak soslu, içi enfes, gerçek mozzarella dolgulu ve calzone kenarlı. Süper kahramanın pizzasında Little Caesars’ın hem küresel hem yerel lezzet seçimi yaklaşımına paralel olarak Türkiye’de bol sucuk kullanıldı. Batman Pizza için Little Caesars Türkiye’nin tüm şubelerinden 43,90 TL’ye sipariş verilebiliyor. Ürünün gel-al fiyatı ise 35,90 TL.

Little Caesars Pizza Türkiye ekibi hem şubelerinde hem de sosyal medya platformlarında yaptığı çeşitli sürprizlerle, Batman hayranlarını ve pizzaseverlerini The Batman filminin büyüsüne davet ediyor. Little Caesars’ın yeni lezzeti Batman Pizza için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT