Little Caesars'tan Pizzada 4. Boyut

Little Caesars'tan Pizzada 4. Boyut

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars'tan Pizzada 4. Boyut

Çıkarttığı yeni dört boyutlu pizzası Sezar 4D ile Little Caesars, pizzayı da lezzetini de uzatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2019

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars Türkiye, pizzada devrim yapıyor. Çıkarttığı yeni dört boyutlu pizzası Sezar 4D ile Little Caesars, pizzayı da lezzetini de uzatıyor. Kabarık hamuru, dikdörtgen boyutu, uzun ve upuzun seçenekleriyle Sezar 4D, pizza keyfine boyut atlatıyor.

İster iki isterseniz dört farklı pizza çeşidini tek bir kutuda toplayan Sezar 4D Pizza, “Yetiş Sezar” diyen herkesi dördüncü boyuta götürüyor.

Sezar pizzaya dördüncü boyutu getiriyor! Enfes lezzetleriyle pizza severlere yetişen Sezar, şimdi pizzanın şeklini de lezzetini de uzatıyor. Nefis Kenarın mucidi Little Caesars’ın yepyeni icadı Sezar 4 Boyutlu Pizza, pizza sektörüne birçok yeniliği aynı anda getiriyor. Kabarık hamuru, dikdörtgen boyutu, uzun ve upuzun seçenekleriyle Sezar 4D, pizza keyfine boyut atlatıyor.

Kaliteli ve doğal malzemeleri, günlük yoğurulan hamuru, mevsiminde toplanarak hazırlanan özel domates sosu ile lezzeti dorukta Little Caesars, klasik yuvarlak pizzalara alternatif 4D Pizzası ile pizza hamurunu uzatıyor, lezzetini dördüncü boyuta çıkarıyor.

Peki, 4D Pizza nasıl dört boyutlu oluyor? Uzunluğu, kalınlığı ve yüksekliğiyle hacmini hissettiren Sezar 4D Pizza, 4. boyutu lezzetinde saklıyor. Uzun ve upuzun seçeneği ile Sezar 4D, ister iki ister dört farklı pizza lezzetini tek bir pizzada topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT