Little Caesars Yeni Kampanyasıyla Ortalığı Karıştıracak!

Little Caesars Yeni Kampanyasıyla Ortalığı Karıştıracak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars Yeni Kampanyasıyla Ortalığı Karıştıracak!

Little Caesars’ın en sevilen pizzalarından 6 malzemeli Orta Boy Karışık Pizza restorandan Gel-Al servisinde 16.90 TL yerine sadece 10 TL’ye satılacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2018

Türkiye’de pizza denince akla ilk gelen markalardan Little Caesars Pizza, Fırsat Haftası kampanyası ile ortalığı karıştırmaya hazırlanıyor. Kampanya kapsamında; 2-6 Nisan tarihleri arasında Little Caesars’ın en sevilen pizzalarından 6 malzemeli Orta Boy Karışık Pizza restorandan Gel-Al servisinde 16.90 TL yerine sadece 10 TL’ye satılacak.

Her şubesinde günlük olarak yoğurduğu taze hamuruyla gerçek pizza deneyimi sunan Little Caesars Pizza, pizza severleri çok sevindirecek bir kampanya ile karşımızda: Fırsat Haftası Kampanyası! 2-6 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Little Caesars’ın en sevilen pizzalarından 6 malzemeli Orta Boy Karışık Pizza, 16.90 TL yerine restorandan Gel-Al’da sadece 10 TL’ye pizza severlerle buluşuyor.

Little Caesars Karışık Pizza; her şubede günlük yoğrulan taze hamuru, mevsim domatesleriyle hazırlanan özel sosu ve yüzde 100 gerçek mozzarella peynirinin yanı sıra küp sucuk, sosis, mantar, siyah zeytin ve mısırdan oluşan zengin içeriğiyle fark yaratıyor.

Little Caesars’ın en yakın şubesine giderek avantajlı fiyattan yararlanma imkanı sunan Gel-Al servisiyle 16.90 TL yerine sadece 10 TL’ye dumanı henüz üstündeyken alınabilen Orta Boy Karışık Pizza; ister evde, ister ofiste, ister baharın gelmesiyle birlikte bizi dışarıya davet eden açık hava organizasyonlarında pizza keyfini paylaşmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT