Little Caesars’dan Pizza Severlere Çift Müjde

Little Caesars’dan Pizza Severlere Çift Müjde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’dan Pizza Severlere Çift Müjde

31 Mayıs 2014 tarihine kadar Little Caesars’dan orta boy Ekstra Karışık pizza siparişi veren herkes, yalnızca 14,90 TL’ye bu spesiyal lezzete sahip oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2014

Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, özel bir kampanyayla pizza tutkunlarını yepyeni lezzeti Ekstra Karışık ile tanıştırıyor. 31 Mayıs tarihine kadar, herkesin denemesi için orta boy Ekstra Karışık pizza yalnızca 14,90 TL!

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, yeni pizzası Ekstra Karışık için özel bir tanışma kampanyası düzenliyor.

31 Mayıs 2014 tarihine kadar Little Caesars’dan orta boy Ekstra Karışık pizza siparişi veren herkes, yalnızca 14,90 TL’ye bu spesiyal lezzete sahip oluyor. Üstelik kampanyadan yararlanan tüm Little Caesars müdavimleri herbiri için artı 2 TL farkla Çikolatalı Sufle, Nefis Kenar, Sezar Patates veya litrelik içecekten dilediği en fazla iki tanesini seçebiliyor.

Little Caesars’ın, bol malzemeli, doyurucu ve benzersiz lezzeti yepyeni lezzeti Ekstra Karışık; kekik, yeşilbiber, jambon, sosis, küp sucuk, mantar, mısır, siyah zeytin, muenster ve mozerella peynirini bir arada sunuyor.

Little Caesars’ın diğer fırsat ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT