Little Caesars’tan Hem Lezzet Hem de Fırsat Dolu Maç Menüsü Kampanyası!

Little Caesars’tan Hem Lezzet Hem de Fırsat Dolu Maç Menüsü Kampanyası!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan Hem Lezzet Hem de Fırsat Dolu Maç Menüsü Kampanyası!

Little Caesars Pizza, yeni yıla Maç Menüsü’ne özel bir kampanyayla başlıyor. Maç Menüsü Kampanyası kapsamında, dilediği orta boy pizzayı sipariş edenlere bir orta boy pizza ve 1 litre Pepsi de Little Caesars’tan!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 9, 2018

Her şubesinde günlük açılan taptaze hamuru, sezon mahsulü domatesle hazırladığı özel sosu ve gerçek mozzarella peyniriyle pizza severlerin kalbinde taht kuran Little Caesars Pizza, yeni yıla Maç Menüsü’ne özel bir kampanyayla başlıyor. Maç Menüsü Kampanyası kapsamında, dilediği orta boy pizzayı sipariş edenlere bir orta boy pizza ve 1 litre Pepsi de Little Caesars’tan! Maç Menüsü Kampanyasının lezzet dolu avantajları en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com.tr">www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen* pizzacılarından Little Caesars Pizza, enfes orta boy pizzalarının lezzetini ikiye katlayan bir kampanya ile pizza severleri mutlu ediyor. Maç Menüsü Kampanyası kapsamında, orta boy pizza alanlara bir orta boy pizza ve 1 litre Pepsi bedava!

Little Caesars’ın tüm orta boy pizzalarında geçerli olan kampanya ile Maç Menüsü’nden sipariş verilen orta boy pizzaya ek olarak Little Caesars da dilediğiniz bir orta boy pizzayı ve buz gibi 1 litrelik Pepsi içeceğinizi hediye ediyor. Little Caesars’ın her yaştan herkesin damak zevkine hitap eden tüm orta boy pizzaları (Sucuk Karışık, Pretzel, Pide de Pizza, Kavurmalı, Etibol, Turkish Mix, Acımasız Tavuklu, Caesars Italiano, Acımasız Etli, Çiftlik, Karışık, Supreme, Akdeniz, Sebze, Sucuk -Peynir, Pepperonni, Sucukbol, Margarita, Piknik ve Parti), dilediğiniz bir diğer orta boy pizza ve 1 litre Pepsi ile sevdiklerinizle paylaşacağınız bir ziyafete dönüşüyor.

Little Caesars Pizza’nın Maç Menüsü Kampanyası, en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT