Little Caesars’tan Maç Menüsü Kampanyası

Little Caesars’tan Maç Menüsü Kampanyası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan Maç Menüsü Kampanyası

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, soğuk kış günlerinde içleri ısıtacak Maç Menüsü kampanyası ile pizza severleri sevindiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 5, 2018

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, soğuk kış günlerinde içleri ısıtacak Maç Menüsü kampanyası ile pizza severleri sevindiriyor. Kampanya kapsamında dilediğiniz bir orta boy pizza siparişinizde, ikinci orta boy pizza ve bir litre buz gibi Pepsi veya Pepsi Max bedava! Kampanyaya özel çekilen reklam filmi de TV’de ve dijital medyada yayınlanmaya başladı. Reklam filminde Little Caesars’ın dumanı tüten nefis kenarlı pizzalarına buz gibi Pepsi eşlik ediyor.

Tüm orta boy Little Caesars pizzaları için geçerli olan kampanya; en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen* pizzacılarından Little Caesars Pizza, enfes orta boy pizzalarının lezzetine doyamayanlar için yeni bir kampanyaya imza atıyor: Maç Menüsü kampanyası! Kampanya kapsamında Little Caesars’ın enfes orta boy pizzalarından dilediğini alana, dumanı üstünde tüten bir orta boy pizza ve 1 litre buz gibi Pepsi veya Pepsi Max da hediye.

Her şubesinde günlük yoğrulan taptaze hamuru, sezon mahsulü domatesle hazırladığı özel sosu ve gerçek mozzarella peyniriyle pizza severlerin kalbinde taht kuran Little Caesars Pizza’nın tüm orta boy pizzalarını kapsayan Maç Menüsü kampanyası, soğuk kış günlerinde artan ev buluşmalarını da uygun fiyata şölene dönüştürüyor.

Little Caesars Pizza’nın bu avantajlı kampanyası, en yakın Little Caesars Pizza şubelerinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT