Loco de Pera Benzersiz Bir Keyfe Kavuşturuyor

Loco de Pera Benzersiz Bir Keyfe Kavuşturuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Loco de Pera Benzersiz Bir Keyfe Kavuşturuyor

Türkiye’de bar catering sektörünün yaratıcısı, temelleri 2003 yılına dayanan, Loco Entertainment Group bünyesinde markalaştıran Alcoholoco, yepyeni bir oluşumun müjdesini veriyor; Loco de Pera…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 22, 2019

Miksoloji alanında sahip olduğu uzmanlıkla, uzun zamandır hayalini kurduğu mekan işletmeciliğini de bünyesine katan Loco Entertainment Group, 200 yıllık tarihi Fransız Pasajı “Passage de Petit Champs” binasında açtığı Loco de Pera’da kaliteli eğlence anlayışını yaşatırken, bu eğlenceye keyif katan lezzetleri de özenle sunuyor. Şehrin ritmine, yeni bir renk, heyecan ve dinamizm katan Loco de Pera, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yarattığı mimari tasarım çerçevesinde, toprak tonları ve gold yansımaların ağırlıkta olduğu, modern, şık, ilham veren dekorasyonuyla oldukça sıcak ve de seçkin bir atmosfer sergiliyor. Loco de Pera’nın dikkat çeken ve mimarisindeki albenisini katlayan bir diğer çarpıcı özelliği de mekanın ortasında konumlandırılan, gold yansımalar başta olmak üzere, her detayında ihtişamını yansıtan, yemek saati bitiminde yukarı doğru, asansörlü sistemle çıkan LED aydınlatması sayesinde aynı zamanda da kendini ifade eden oval barı… Yapısı ve mimarisi itibariyle herkesin birbiriyle keyifle sohbet ettiği, sosyalleştiği bu oval bar, en lezzetli kokteylleri yudumlamak, eğlenceli bar şovlarını izlemek ve tadı damaklarda iz bırakan yemekleri tatmak için de oldukça konforlu bir alan sağlıyor.

Alcoholoco’nun yarattığı miksoloji kokteylleri ve bar tasarımıyla öne çıkan Loco de Pera’nın konsepti gastrobar anlayışı üzerine kurulu... Benzersiz kokteyller ve seçkin içkilerin tadıyla uyum sağlayan tapas tarzı yemekler sunan Loco de Pera lezzetinin ardında da, alanında önde gelen ve oldukça tecrübeli bir isim öne çıkıyor; ünlü şef İsmet Saz…

İsmet Saz danışmanlığında hazırlanan Loco de Pera menüsü, Taze Taze Salata, Alt Tarafı Ekmek, Bir Lokma, İnceden Doyalım, Biraz Ordan Biraz Burdan, Yudumlarken etaplarından oluşuyor. Çıtır kinoa, avokado, edamame, vinegret sos ile lezzetlenen Chia ve Izgara Kabak Salatası, rezene, kereviz, havuç, lahana, yer fıstığı, susam, ballı vinegret sos ile harmanlanan Kök Sebze Salatası, Somon Tataki, süzme yoğurtlu tahin sos eşliğinde Falafel, kapari ve aioli soslu Enginar Kalbi, Urfa biberiyle yepyeni bir yoruma kavuşan Karides, Cheddar, biberiye, aioli ile hazırlanan Mini Burgers, tatlı – acı sos ve blue cheese’le servis edilen Tavuk Kanatları gibi lezzetler Loco de Pera menüsünde her damak tarzına dokunan seçenekler arasında yer alıyor.

Loco de Pera lezzetleri, damaklarda unutulmaz izler bırakan tatları kadar, daha ilk görüşte iştah kabartan sunumlarıyla da dikkat çekiyor.

Loco de Pera’nın sundukları bununla da bitmiyor; kendi organizasyonunu, davetini, partisini veya workshopını, uzmanların önderliğinde gerçekleştirmek isteyenleri de Loco Atelier’de ağırlıyor. Mekanın kapısından girer girmez hemen sağ tarafta yer alan Loco Atelier, mimari tasarımı ile özel, VIP bir alan konumlandırmasına sahip; bu da bireysel ya da kurumsal etkinliklerin kolaylıkla yönetilmesine olanak sağlıyor.

Yıllardır davetlerde yaşattığı Alcoholoco deneyimini en üst seviye çıkarmak için kapılarını açan Loco de Pera, uzun zamandır aradığı adrese kavuşmanın keyfini yaşamak isteyen tanıdık yüzleri ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT