Lokma Mönüsünde Yepyeni Tatlar!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lokma Mönüsünde Yepyeni Tatlar!

Her zevke hitap eden mönüsüne yaza uygun yepyeni lezzetler ve tatlılar ekleyen Lokma, damağınıza lezzet, keyfinize keyif katıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 21, 2013

Her zevke hitap eden mönüsüne yaza uygun yepyeni lezzetler ve tatlılar ekleyen Lokma, damağınıza lezzet, keyfinize keyif katıyor!

Rumeli Hisarı’ nın modern, boğazın eşsiz manzarasını en iyi gören mekanı Lokma, ister güne mutlu enerjik başlamak için zengin bir kahvaltı, ister öğlen ve akşam yemekleri için Türk ve dünya mutfaklarından seçeneklerle İstanbul’ da olmanın Boğaz’ a karşı yemek yemenin keyfini yaşatıyor. Şirket yemekleriniz, doğum günü ve özel gün kutlamalarınız ve her türlü yemekli organizasyonlarınız için 300 kişi kapasiteli, açık ve kapalı oturma alanlarıyla, her türlü hava koşulunda yemek keyfi sunan Lokma, yenilenen yaz mönüsüyle damaklarınızda eşsiz tatlar bırakan yemekleri sizlerin zevkine sunuyor.

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezlerini “Lokma” da yaşayın!

Nikol Başoğlu’ nun yeme içme danımanlığı yaptığı Lokma’ da, yenilenen yaz mönü seçenekleri arasında bulunan ’’Fırınlanmış Keçi Peynirli Salatası’’, enfes burger ekmeğinin içinde karamelize soğan ve cheddar peynirinin eşsiz birleşiminden doğan sıradışı “Lokma Burger”, ana yemekte dilimlenmiş dana bonfile, közlenmiş patlıcan ve domates sos ile “Patlıcan Dilimli Bonfile” dikkatleri çekiyor. Yaz ayına ait sunulan birbirinden lezzetli, değişik ve doyurucu mönü seçeneklerini “Lokma” da tadabilirsiniz.

Rumeli Hisarı’ nda Boğaz’ ı ayaklarınıza seren bir noktada aklınıza gelebilecek her türlü lezzeti özenle sizlerle buluşturan Lokma, yenilenen yaz mönüsü ile sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT