Lüfer Balığı, Mevsiminde En Taze Hali ile Lacivert’te!

Lüfer Balığı, Mevsiminde En Taze Hali ile Lacivert’te!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lüfer Balığı, Mevsiminde En Taze Hali ile Lacivert’te!

İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, Kasım ayında sunacağı Lüfer balığı ve rezene otu ile mevsimin en taze lezzetlerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2018

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Karadeniz Bölgesi’nde bulunan ve içerdiği yüksek omega 3 ile besin değeri yüksek balık çeşitleri arasında yer alan Lüfer balığı, Kasım ayı boyunca en taze ve lezzetli haliyle balık severlerle buluşuyor. Executive şef Hüseyin Ceylan’ın hazırladığı Lüfer balığı, Lacivert misafirlerine ızgara olarak servis ediliyor.

Kasım ayı boyunca Lacivert’in misafirlerine özel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; çoğunlukla Akdeniz Bölgesi’nde yetişen rezene otu. Lacivert mutfağının farkıyla fırınlanarak ve karamelize edilerek hazırlanan rezene otu, Lüfer balığıyla da eşsiz bir uyum yakalıyor.

Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Kasım ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler, mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT