Mama`da Piyanolu Cumalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mama`da Piyanolu Cumalar

Rumelihisarı Mama’da ‘Piyanolu Cumalar’ başlıyor! Hafta sonuna muhteşem bir giriş yapmanız için Rumeli Hisarı Mama’da düzenlenecek eğlenceli piyano akşamları sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2011

09.05.2011

Rumelihisarı Mama’da ‘Piyanolu Cumalar’ başlıyor! Hafta sonuna muhteşem bir giriş yapmanız için Rumeli Hisarı Mama’da düzenlenecek eğlenceli piyano akşamları sizi bekliyor. 13 Mayıs Cuma’dan itibaren 8 hafta boyunca her Cuma, piyano eşliğinde hareketli film müzikleri ve İtalyan ruhunu yansıtan eğlenceli şarkılar eşliğinde enfes lezzetlerle buluşmak isteyenler Mama’da buluşacak.

Yeme-içme ve eğlence sektörünün öncü markalarını bünyesinde bulunduran İstanbul Doors Restaurant Group’un en yeni ve dinamik markası Mama, benzersiz İtalyan lezzetlerini eğlence ile birleştiriyor. Hafta sonuna keyifli bir giriş yapmak isteyenler 13 Mayıs’tan itibaren 2 ay boyunca her Cuma günü, Rumelihisarı Mama’da buluşacak. Nişantaşı ve Rumelisarı’nda güncel İtalyan lezzetlerini, Akdeniz sıcaklığı ve yaratıcı bakış açıları ile karşınıza çıkaran Mama, İtalyan ruhunu sadece yemeklerine değil, eğlence anlayışına da yansıtıyor ve konuklarına tüm haftanın stresini atabilecekleri ‘Piyanolu Cumalar’ı sunuyor.

Mekanın atmosferine daha da renk katan kırmızı piyano eşliğinde gerçekleştirilecek ‘Piyanolu Cumalar’, 20:00- 23:00 saatleri arasında enfes İtalyan lezzetleri ve Mama’nın iddialı kokteylerini müzik eşliğinde tatmak isteyenleri ağırlayacak. Hareketli İtalyanca şarkılardan, içinizi kıpır kıpır edecek film müziklerine kadar geniş bir repertuar size haftanın stresini unutturacak.

Mama, hem Rumeli Hisarı’nda hem de Nişantaşı’ndaki keyifli konumu, dinamik atmosferi, sade ve farklı dekorasyonu, evinizde gibi hissettiren rahatlığı, Italyan lezzetlerine getirdiği kendine özgü yorumu ve take-away hizmeti ile şehir hayatının ayrılmaz bir parçası. Odun fırınında hazırlanan 20’den fazla değişik pizza, calzoneler, paniniler, schiacciatalar ve ev yapımı makarnalar ile günün her saatinde orijinal İtalyan yemek kültürünü yaşayacaksınız. Bunun yanı sıra ‘Mama tarzı kahvaltı’, salata, peynir çeşitleri, sandviç ve tatlıları da sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

Mama’da İtalya’nın olmazsa olmazı şaraplar, şimdiye kadar içtiklerinizden çok daha farklı bir sunumla menüde yer alıyor. Birbirinden farklı lezzet ve yaratıcı tariflerle hazırlanan kokteyller de Mama dünyasının size sunduğu ayrıcalıklardan.

Rumeli Hisarı Adres: Rumeli Hisarı Cad. No: 4 Rumeli Hisarı
Tel: 0212 287 62 20
Nişantaşı Adres: Abdi İpekçi Cad. No: 7 / 2 Nişantaşı
Tel: 0212 241 11 52
web: www.mamapizzeria.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT