Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Benzersiz Yeni Yıl Deneyimi

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Benzersiz Yeni Yıl Deneyimi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Benzersiz Yeni Yıl Deneyimi

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan büyüleyici manzarasıyla nefes kesen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu yaşatacak benzersiz içerikleri ile misafirlerini ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2022

Benzersiz konumu, kişiye özel hizmetleri ve seçkin atmosferi ile göz kamaştıran Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu eşsiz lezzetler, keyifli ikramlar, sürprizli hediyeler ve muhteşem spa paketleri ile deneyimlemek isteyen misafirlerini ağırlıyor.

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan büyüleyici manzarasıyla nefes kesen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu yaşatacak benzersiz içerikleri ile misafirlerini ağırlıyor. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, müzik dinletilerinden ikonik yeni yıl lezzetlerine, atlıkarıncadan neşeli yeni yıl dekorlarına, özel ikramlardan özel spa içeriklerine sevdiklerinizle mutlu anılar biriktireceğiniz harikulade ve dopdolu bir yeni yıl programı sunuyor.

İstanbul’un imza restoranları arasında yer alan Olea & The Bar, yeni yıla özel dokunuşlar ile hazırladığı yemekleri ve enfes kokteyllerinden oluşan menüsü ile yılbaşı gecesi unutulmayacak bir gastronomi deneyimi yaşatacak. The Mandarin Cake Shop'un misafirleri için özel olarak hazırladığı yılbaşının ikonik yeni yıl lezzetleri ve Bosphorus Lounge’da sunulacak sıcak çikolata ve ikramlar ise yeni yıl coşkusunu ikiye katlayacak. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un menüsünden enfes lezzetler, Novikov Istanbul'un dünyaca bilinen Sushi ve deniz ürünleri seçkisi, The Mandarin Cake Shop'un ev yapımı tatlıları ve İtalyan mutfağının sevilen lezzetleriyle donatılan efsanevi Mandarin Oriental Brunch ise yeni yılın ilk sabahında sürpriz ikramları ve yeni yıl ruhunu yansıtan şık dekorasyonu ile misafirlerini ağırlayacak.

17-31 Aralık tarihleri arasında her gün Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un lobi alanında 16:00 -20:00 saatleri arası arp solosu, flüt ve çello dinletisi ile keyifli saatler geçirirken, Noel ve yeni yıl gecesi Olea & The Bar’da sergilenecek DJ performansı ile yeni yıl ruhunu doyasıya yaşayacaksınız. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un gelenekselleşen atlıkarıncası ve kardan adamı ise bu yıl genç misafirlerin yine vazgeçilmez eğlencesi olacak.

Asya mirasından ilham alan ve ambiyansı ile iç huzurun kapılarını aralayan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un sunduğu birbirinden farklı terapi ve bakımlarıyla ruhunuzu ve vücudunuzu yenileyebilir, sevdiklerinizi özel hazırlanmış hediye çekleri ile şımartabilirsiniz. Bu yıl Aromatherapy işbirliğiyle yeni yıla özel hediye kutuları sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırlandı. The Lift C.V, Second Peau, CO Facteurs cilt bakım seçenekleri tüm ihtiyaçları karşılarken, Biologique Recherce’in her bireyin cilt durumuna göre uyarlanmış kremleriyle tasarlanan bu özel bakımlar siz yeni bir yıla hazırlanırken cildinizin de daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanmasına olanak sağlıyor. Ayrıca The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 19 Aralık 2022 tarihinde “Silent Day” kapsamında baş, gözler, boyun, omuzlar, eller ve ayaklara odaklanan onarıcı “Digital Detox” terapisinde %20 indirim ayrıcalığı sunuyor. Yeni yıla yepyeni bir cilt ile girmek isteyenlerin favori tedavi yöntemi olan MLX ݳDome ©Gharieni ise yüz ve vücut bakımı olmak üzere iki farklı metot ile uygulanabiliyor. Ayrıca 16- 22 Aralık tarihlerinde ise Hindistan’dan gelecek olan Ayurveda, yoga ve iyi yaşam uzmanı Dr. Anuradha Mathad The Spa’ da yeni yıl öncesi Hint felsefesine dayanan terapi ve uygulamalar ile yenilenmek isteyen misafirlerini ağırlayacak.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un büyülü atmosferinde yeni yıl ruhunu sevdiklerinizle beraber keyifli müzik, eşsiz lezzetler, sürpriz ikramlar ve benzersiz spa deneyimiyle doyasıya yaşamak için siz de şimdiden yerinizi ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT