Maslak’ın Yepyeni Buluşma Noktası Zaxi Kapılarını Açtı

Maslak’ın Yepyeni Buluşma Noktası Zaxi Kapılarını Açtı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Maslak’ın Yepyeni Buluşma Noktası Zaxi Kapılarını Açtı

Zarif lüksü, samimiyet ve şehrin enerjisi ile bir araya getiren Zaxi, misafirlerini alternatif tınıların lezzet deneyimiyle harmanlandığı, rahat ve canlı bir atmosferde ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2018

İstanbul’un popüler restoran ve eğlence merkezleri haritasına Maslak bölgesini de ekleyen Zaxi Restaurant, Fine-dining restoran anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor. Zaxi Restaurant’ın, ödüllü şef Arif Kemal Doğan yönetimindeki mutfağında, dünyadan ve Asya kültürlerinden tarifler sunuluyor. Zarif lüksü, samimiyet ve şehrin enerjisi ile bir araya getiren Zaxi, misafirlerini alternatif tınıların lezzet deneyimiyle harmanlandığı, rahat ve canlı bir atmosferde ağırlıyor.

Zaxi, İstanbul’un popüler eğlence merkezlerinin dışında kalan ancak son yıllarda kendi içinde kültürel anlamda bir hareketlenme yaşayan Maslak’ta kapılarını açtı. Bu bölgede yaşayan ve çalışanların eksikliğini çektiği buluşma noktası olmak üzere yola çıkan Zaxi, “fun & finest” konsepti ile zarif lüksü, samimiyet, eğlence ve şehrin enerjisi ile buluşturuyor.

Doğal içerikli özgün reçeteler
Zaxi Restaurant’ın dünya mutfağı ve Asya mutfaklarının yer aldığı zengin menüsü, bugüne dek Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş olan Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturuldu. Doğal içeriklerle hazırlanan yemekler, özgün reçeteler ve servis yöntemlerinden esinlenilerek, Doğan’ın ilham dolu dokunuşlarıyla son haline getiriliyor. Zaxi menüsü, alanında oldukça tanınan bir Sommalier olan Emre Zeytun ve yetenekli mixologistlerin yönetiminde kendine özgü kokteyl seçenekleriyle tamamlanıyor.

Günün her saatini lezzetlendiren menü seçenekleri
Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmeti sunan Zaxi Restaurant, gündüzleri bistro konseptine göz kırpan, sıcak, keyifli ve sofistike bir atmosfer sunuyor. Öğlen yemeklerinde, özellikle iş insanları için ayrıcalıklı lezzetleri bir araya getiren, her güne farklı bir tat katan menü seçenekleri oluşturuluyor. Akşam yemeği sırasında ise tamamıyla fine-dining kimliğine bürünüyor.

Şehrin enerjisini yansıtan alternatif tınılar
Zaxi, lezzet müdavimlerinin yanı sıra, cazdan latin müziğine, alternatif ve şehirli tınılarla dolup taşacak mekanında, kaliteli eğlence arayanları da ağırlamayı planlıyor. Akşam yemeğinin ardından, Zaxi Bar misafirlerine hizmet vermeyi sürdürüyor. İlerleyen saatlerde müziğin ve eğlencenin dozunun artmasıyla Zaxi’de ortam, yerini akıllarda iz bırakacak, hareketli anlara bırakıyor.

Zaxi Restaurant kış bahçesi ile birlikte 190 kişiyi ağırlayabiliyor. Dilenirse özel gruplar ve toplantılar için ayrı bölümler oluşturulabiliyor.

Adres: Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi No:233, Sarıyer İstanbul
www.zaxiistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT