McDonald’s’ın ‘En İyileri’ Türkiye’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri McDonald’s’ın ‘En İyileri’ Türkiye’de

McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, “Bir yandan mevcut ürünlerimizi geliştirirken, diğer yandan yeni ürünlerle tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 30, 2013

Tüm McDonald’s’larda bu yaz dünya lezzetleri var…

Yaz dönemi boyunca McDonald’s restoranlarında dünya lezzetlerinin tadına varılacak. McDonald’s dünyasının en lezzetli burgerleri; Fransa’dan ciabatta ekmeği içinde emmantel peyniri ve nefis eti ile Le M ve Meksika’dan acılı baharatlı McSpicy, Türkiye’nin satır köfteli lezzeti haydarili McBeefy’ye eşlik edecek.

McDonald’s dünyasının en iyileri; Fransa’dan Le M, Meksika’dan McSpicy ve Türkiye’nin satır köfteli lezzeti McBeefy bu kez haydari sosu ile yaz boyunca McDonald’s restoranlarında sizlerle buluşacak.

Değişen tüketici ihtiyaçlarına yanıt veriyor
McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, “Bir yandan mevcut ürünlerimizi geliştirirken, diğer yandan yeni ürünlerle tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz. Tüketicilerimizi McDonald’s’ın alışıldık lezzetleri yanı sıra McDonald’s dünyasının en iyileri ile de tanıştırmak istedik. Bu nedenle McDonald’s’ın En İyileri’ni sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni sandviçlerimizin arasında Fransa’dan ciabatta ekmeği içinde emmantel peyniri ve nefis eti ile Le M, Meksika’dan acılı baharatlı McSpicy ve Türkiye’den bu defa haydari sosu ile satır köfteli McBeefy yaz boyunca McDonald’s restoranlarında misafirlerimizin beğenisine sunulacak” diye konuştu.

McDonald’s öncülüğünü sürdürüyor
McDonald’s’ın öncü çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Dilek Başarır, McDonald’s restoranlarının modern mimarisi, yeni dekoru, özel müzik yayını, McD Cafe’leri gibi yeniliklerinin McDonald’s’ın yeni lezzetleri ile birleşince olağanüstü bir restoran deneyiminin ortaya çıktığını belirtti. Başarır, yeni sandviçlerin yanı sıra, kısa zaman önce sunulan Kavunlu Milk Shake, Toblerone’lu McFlurry’nin de yazın en beğenilen lezzetleri arasına gireceğine inandığını söyledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT