“Meksika Ateşi” ile Aşkınızı Alevlendirin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri “Meksika Ateşi” ile Aşkınızı Alevlendirin

Ranchero Restaurant, Sevgililer Günü’nde aşklarını çok özel bir akşam yemeğiyle taçlandırmak isteyen çiftler için, binlerce yıllık Meksika mutfağının en orjinal lezzetlerini sunuyor. 14 Şubat günü Latin müzikleri eşliğinde ağırlayacağı çiftlere, unutamayacakları bir lezzet deneyimi yaşatacak olan Ranchero’nun bugüne özel bir de sürprizi var.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 1, 2012

01.02.2012

Ranchero Restaurant, Sevgililer Günü’nde aşklarını çok özel bir akşam yemeğiyle taçlandırmak isteyen çiftler için, binlerce yıllık Meksika mutfağının en orjinal lezzetlerini sunuyor. 14 Şubat günü Latin müzikleri eşliğinde ağırlayacağı çiftlere, unutamayacakları bir lezzet deneyimi yaşatacak olan Ranchero’nun bugüne özel bir de sürprizi var. Mekanı işleten ailenin Meksika’da yaşayan müzisyen büyük anneleri Pilar Gonzalez Arrieta’nın aşk, sevgi ve özlem temalı şarkılardan oluşan yeni albümü, Sevgililer Günü’nün anısı olarak Ranchero’ya gelen çiftlere hediye edilecek. Akşam yemeği sonrasında mekandan ayrılmadan bu özel geceyi ölümsüzleştirmek isteyenler, Meksika yerlilerinin şapkası Sombrero ile hatıra fotoğrafı da çektirebiliyor.

“İstanbul’daki Meksikalı” Ranchero Restaurant, Sevgililer Günü’nde farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyen çiftelere, binlerce yıllık Meksika mutfağının en özel tatlarını sunuyor. Bu aşk dolu anlamlı günde misafir çiftleri, Latin esintili romantik şarkılar eşliğinde karşılayacak olan mekan, aşkları yeniden alevlendiren mönüleri, eşsiz ambiyansı ve sürpriz hediyesi ile unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatacak.

Misafirlerini fiks mönü eşliğinde ağırlamak yerine, onlara uygun fiyata zengin seçenekler sunmayı tercih eden Ranchero’da çorbalardan salatalara, aperatiflerden ana yemeklere kadar 50’ye yakın farklı lezzet yer alıyor. Ranchero’nun şefleri bu özel gece için misafirlerine, Meksika’dan getirilen volkanik taş içerisinde servis edilen ve iki kişilik bir yemek olan Molcajete’yi, bir klasik halini alan Fajita’yı ve acı tutkunlarının vazgeçilmesi Enchiladas Chilangas’ı öneriyor. İstanbul’da Ranchero’da dışında bir başka mekanda deneme fırsatınız olmayan birbirinden özel kokteyller de 14 Şubat gecenize ayrı bir renk katacak. Bu arada mekandan ayrılırken Meksika yerlilerinin şapkası Sombrero ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmayın.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkınıza bir sürpriz yapıp, onu Meksika yemekleriyle tanıştırmadan önce www.ranchero.com.tr adresini ziyaret ederek mekan ve mönüler hakkında detaylı bilgi alabilir, ön rezervasyon için Ranchero Suadiye / (0216) 380 65 01 ve Ranchero Nişantaşı / (0212) 219 85 50 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT