Meksika Ateşi İstanbul’u Sarıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meksika Ateşi İstanbul’u Sarıyor

Türkiye’de pastane-cafe-restaurant konseptini ilk kez hayata geçiren Dilek Pastaneleri, 21 – 25 Ocak tarihleri arasında Meksika Mutfağı haftası düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2013

Türkiye’de pastane-cafe-restaurant konseptini ilk kez hayata geçiren Dilek Pastaneleri, 21 – 25 Ocak tarihleri arasında Meksika Mutfağı haftası düzenliyor.

Türk damak zevkine en yakın mutfaklardan biri olan Meksika mutfağı, benzersiz sosları ve enfes tatlarıyla Dilek Pastaneleri’nde sevenleriyle buluşuyor. Dilek Pastaneleri'nin ödüllü şefleri tarafından bu haftaya özel olarak hazırlanan, Meksika soslu Burger, Cajun Tavuk, piliçli ve köfteli Wrap, Meksika soslu Bonfile, etli, piliçli, sebzeli Quesadilla Wrap ve etli, piliçli Fajita gibi Meksika mutfağının birbirinden eşsiz lezzetleri, Meksika Mutfağı haftası boyunca yüzde 20 indirimli olarak sunuluyor.

Lezzeti, estetiği, ev sıcaklığını yansıtan ambiyansı ve uygun fiyat seçenekleriyle son yılların seçkin lezzet noktalarından biri olan Dilek Pastaneleri, Meksika’ya özgü soslarla hazırlanan enfes lezzetleriyle misafirlerine benzersiz bir yemek şöleni yaşatıyor.

Renkli biberli ve acı Meksika soslu yemekleriyle Meksika esintilerini İstanbul’a taşıyan Dilek Pastaneleri, iş arasında keyifli bir öğle yemeği ile gününe lezzet katmak isteyenleri, sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir akşam yemeği planlayanları ve Meksika tatlarını sevenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT