Meksika Usulü Acılı Burger

Meksika Usulü Acılı Burger

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meksika Usulü Acılı Burger

Türk & Meksikalı aile tarafından işletilen ve Meksika’ya özgü gerçek yerel yemekleriyle ünlenen Ranchero, burger sevenlere alışılmışın dışında seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 19, 2018

Ranchero’nun özel acılı burgeri Burger De Chipotle, klasik hamburger ekmeği yerine, günlük hazırlanan kendi üretimi tortillalar içerisinde servis ediliyor. Yine chilaca sosa panelenmiş burger ekmeği arasında sunulan Wet Burger, adını mekandan alan hafif acılı lezzet Ranchero Burger ve içerisinde baharatlı halka soğan, isli füme peynir, avakado püre gibi sürprizler yer alan Mexican Burger, Ranchero’nun mutlaka denenmesi gereken burgerleri arasında başı çekiyor.

Misafirlerini, Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağından orjinal lezzetler eşliğinde ağırlayan Ranchero’nun, reçetesi ve sunumuyla öne çıkan burger mönülerini denemek isteyenler Nişantaşı, Suadiye ve Watergarden Avm şubelerine uğrayabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT