Mevsimin en lezzetli enginar menüsü Wish More Hotel İstanbul’da

Mevsimin en lezzetli enginar menüsü Wish More Hotel İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mevsimin en lezzetli enginar menüsü Wish More Hotel İstanbul’da

Wish More Hotel İstanbul, Güveçte Enginar Graten’le lezzet tutkunlarının başını döndürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2019

Wish More Hotel İstanbul, bahar mevsiminin en aranılan lezzetlerinden enginarı, otelin maharetli şeflerinin yaratıcı dokunuşlarıyla hazırlanan çok özel bir tarifle misafirlerine sunuyor. Nisan menüsüne alınan Güveçte Enginar Graten, zengin içeriği ve benzersiz tadıyla lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendiriyor.

Misafirlerine daima en leziz tatları ulaştırma misyonuyla menülerini hazırlayan Wish More Hotel İstanbul, hem sıcak hem soğuk yemekleriyle sofraların baş tacı olan enginarı, çok özel bir tarifle misafirlerinin beğenisine sunuyor. Beş yıldızlı otelin Türk ve dünya mutfaklarının gözde lezzetlerini yaratıcı dokunuşlarla yeniden yorumlayan maharetli şefleri, Nisan menüsüne aldıkları Güveçte Enginar Graten’le lezzet tutkunlarının başını döndürüyor.

Özellikle bahar mevsiminin en aranan lezzetlerinden olan enginar, çorbasından dolmasına, zeytinyağlısından salatasına kadar birbirinden farklı çeşitleriyle sofraları şenlendirirken, kalp ve karaciğer sağlığını koruyan, kolesterolü düşüren yapısıyla sağlıklı beslenmeyi tercih eden misafirlere için de vazgeçilmez bir alternatif sunuyor. Enginar menülerinin en gözde lezzetlerinden olan Güveçte Enginar Graten ise, zengin içeriği ve güveçte fırınlanmasıyla farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Wish More Hotel’in maharetli ustalarının lezzet tutkunlarına özel olarak hazırladığı Güveçte Enginar Graten için önce kuzu eti ve soğan tereyağı ile soteleniyor. Ardından haşlanmış ve dörde bölünmüş olan enginarlar tavaya atılarak hafifçe kızartılıyor. Doğranmış domatesler de sarımsak püresiyle sotelendikten sonra et ve enginarlarla birlikte güvece konularak üzerine taptaze kaşar rendeleniyor. Güveçte fırınlanan enginar, üzerine rendelenen enfes kaşarı ve enginarın rayihasına karışan yumuşacık etiyle lezzet tutkunlarına unutulmaz bir ziyafet sunuyor. Lezzeti enginarın kalbinden alan bu özel menü, farklı lezzet arayışında olan misafirler için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan Wish More Hotel, bu sıradışı lezzeti deneyimlemek isteyen misafirlerini, otelin asma katında yer alan konsept restoranında ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT