Mezzaluna Baharı Enfes Lezzetlerle Karşılıyor!

Mezzaluna Baharı Enfes Lezzetlerle Karşılıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mezzaluna Baharı Enfes Lezzetlerle Karşılıyor!

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, bahar aylarını hazırladığı spesiyal menüsü ile karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2018

İtalyan mutfağının en lezzetli örneklerini misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, bahar aylarının gelişini birbirinden özel tatların yer aldığı şefin spesiyalleri menüsüyle kutluyor. Mevsimin en güzel lezzetlerinin sunulduğu menü, nisan sonuna kadar servis edilecek.

Executive şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menüde “Enginarlı Kiş”, karides ve krema sos ile lezzetlendirilen Ricotta ve ıspanaklı “Cannelloni” gibi özel tatlar sunuluyor.

Baharın tazeliğini doyasıya yaşayıp bu güzel günleri keyifle geçirmek isteyenler için çok özel alternatifler sunan şefin spesiyali menüsünde tatlı olarak ise, mandalinalı dondurma ile servis edilen “Mascarpone ve çikolatalı kakaolu tart” yer alıyor.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, mevsimsel olarak yenilenen menüsünün yanı sıra dönemsel olarak hazırlanan şefin spesiyalleri menüsüyle de misafirlerine farklı alternatifleri sunuyor. Mezzaluna rahat ve sıcak atmosferiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT