Mezzaluna’dan Yepyeni Lezzetler

Mezzaluna’dan Yepyeni Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mezzaluna’dan Yepyeni Lezzetler

Her zaman olduğu gibi en taze ve mevsimsel ürünlerle hazırlanan lezzetler, İtalyan mutfağının en iyi örneklerini yansıtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 2, 2015

Şehrin en iyi İtalyan restoranı Mezzaluna, yenilenen menüsü ve keyifli ortamıyla şehrin birçok noktasında İtalyan mutfağı tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Kaliteli malzemeler ile hazırlanmış eşsiz tatları, İtalyan şeflerin elinden çıkmış özel sunumlarla bir araya getiren Mezzaluna’nın menüsü yenilendi. Her zaman olduğu gibi en taze ve mevsimsel ürünlerle hazırlanan lezzetler, İtalyan mutfağının en iyi örneklerini yansıtıyor.

Günün her anında, keyifli saatler geçirebileceğiniz sıcak bir ortam sunan Mezzaluna’nın yeni menüsü, zengin içeriği ile dikkat çekiyor. Menüde İtalyan mutfağının en iyi pizzalarını, risottolarını geniş alternatifleriyle sunan Mezzaluna’nın lezzetli antipasti tabakları ve spagettileri de oldukça ilgi görüyor.

Karides ve kabakla hazırlanan “Risotto Al Limone / Limonlu Risotto”, misket limonlu patates ve yeşil fasulye ile servis edilen “Polpo Alla Griglia / Izgara Ahtapot”, karidesli, kalamarlı ve güneşte kurutulmuş domatesli taze ev yapımı linguine makarna “Linguine Con Gamberi E Calamari” menüde en dikkat çeken lezzetler arasında yer alıyor.

Bu lezzetlerin yanı sıra; roka, parmesan ve balzamik sirkeyle hazırlanan “Tagliata Di Manzo / Izgara Dana Eti Dilimleri”, ızgara dana bonfile dilimleri, domates, roka, kekik, sarımsak, parmesan, mozzarella ve domates sos ile hazırlanan “Pizza Robespierre” deneyenlerin hafızalarından unutulmaz tatlar bırakıyor.

Menüde dikkat çeken ve sunumuyla beğeni toplayan çilek sosla ikram edilen “Semifreddo Alle Fragole / Çilek Parfe” ile de yemeğinize tatlı bir son verebilirsiniz.

Eşsiz tatlar ve gerçek İtalyan yemekleri için vazgeçilmez duraklarınızdan Mezzaluna, yenilenen menüsü ve değişmeyen kalite anlayışıyla şehrin birçok noktasında sizlere en kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT