Mia Mensa’da Brunch Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mia Mensa’da Brunch Keyfi

” Mia Mensa” Cumartesi ve Pazar günleri 11:00 – 14:00 saatleri arasında sizleri büyüleyici manzarasıyla brunch keyfine davet ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2013

” Mia Mensa” Cumartesi ve Pazar günleri 11:00 – 14:00 saatleri arasında sizleri büyüleyici manzarasıyla brunch keyfine davet ediyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte artık hafta sonlarını zengin kahvaltılarla renklendirmenin zamanı geldi. Mia Mensa, 1994’ ten bu yana damaklarda yer etmiş İtalyan mönüsünün Akdeniz ve Dünya mutfaklarından lezzetli tatlar sunuyor. İstanbul’un en güzel manzarası eşliğinde misafirlerine zengin ve lezzetli bir kahvaltı menüsü sunuyor.

Manzara, lezzet ve şıklık bir arada…

Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 - 14.00’a kadar leziz taze ekmekler, çeşitli İtalyan salamları, birbirinden lezzetli ev yapımı reçeller ve yöresel peynirlerle zengin brunch keyfi sunan Mia Mensa, muhteşem manzarasıyla bütün haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlıyor.

Portakal suyu ve şampanya karışımından yapılan 'Mimoza' kokteylini yudumlarken boğaza karşı istediğiniz kadar keyif yapabilir, sonrasında ise Mia Mensa'nın eşsiz İtalyan lezzetlerinden oluşan menüsünden öğlen veya akşam yemeğinizi seçebilirsiniz.

“Mia Mensa” sezonu açtı, şimdi sıra sizde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT