Miden Kazındıysa Kazı-Kazan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Miden Kazındıysa Kazı-Kazan

Bu menü tam senlik! Pizza Pizza’nın Kazı Kazan menüsü ile eşsiz pizza menüsünü arkadaşınla paylaş, özel Pizza Pizza hediyeni götür.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 8, 2011

08.09.2011

Bu menü tam senlik! Pizza Pizza’nın Kazı Kazan menüsü ile eşsiz pizza menüsünü arkadaşınla paylaş, özel Pizza Pizza hediyeni götür. Pizza Pizza sunmuş olduğu büyük fiyat avantajıyla pizzasını dostlarıyla keyifli bir ortamda yemeyi seven pizzaseverleri ödüllendiriyor. 1 adet küçük Lüküs Hayat Pizza, 1 adet küçük Süpersonik Pizza, 1 adet orta boy patates ve 1 litre Coca Cola’ya sadece 17,90TL’ye sahip oluyorsun ve kartı kazımaya başlıyorsun hediyeni kapıyorsun. Unutma; Boş Yok! 12 Eylül – 13 Kasım tarihleri arasında miden kazındıkça sen de Pizza Pizza’da Kazı - Kazan!

Türkiye’nin pizzacısı Pizza Pizza artık seni hem nefis pizzalarıyla, hem de hediyeleriyle buluşturuyor. Yemeği eğlenceye dönüştüren tüm gençlerin ve pizzaseverlerin gözdesi Pizza Pizza’nın yeni kampanyası Kazı Kazan ile hem birbirinden güzel hediyeler kazanacak; hem de doya doya eğleneceksin. Kazı kazan kartına sahip olmak için yapman gereken Kazı Kazan Menüsü’nü sevdiklerinle doya doya yemek. Bu menü: 1 adet küçük boy Lüküs Hayat Pizza, 1 adet küçük boy Süpersonik Pizza, 1 adet orta boy patates ve 1 litre Coca Cola’dan oluşuyor ve sadece 17,90TL. Sevdiklerinle menünü paylaş ve Kazı-Kazan kartını istemeyi sakın unutma! Kartını kazıyarak Pizza Pizza aşçı şapkası, pizza pizza aşçı önlüğü, Coca Cola bardağı, Küçük Lüküs Hayat Pizza, Orta Boy Patates, 300 cc Coca Cola’dan birine sahip olabilirsin. Unutma boş yok!

Pizza Pizza’nın eşsiz, taptaze ve bol ödüllü pizza lezzetlerine ister al-götür servisle, isterlersen 30 dakikalık servis hızıyla sahip olabilir, kazımaya hemen başlayabilirsin. Kampanya 12 Eylül – 13 Kasım tarihleri arasında devam edecek, hadi Pizza Pizza’ya dostlarınla gel, sen de Doya Doya Yaşa!

Pizza Pizza’nın şubeleri, sunduğu yenilikler, kampanya ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da pizza siparişi vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 44 44 500 numarası aranabilir.

Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT