Milföy Pasta'ya Quppa Yorumu

Milföy Pasta'ya Quppa Yorumu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Milföy Pasta'ya Quppa Yorumu

Quppa Caffe, taptaze günlük pastaları ve envai çeşit 3.nesil kahve seçeneğiyle misafirlerine gerçek bir tadım deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2018

Son dönemlerin en trend sosyalleşme mekanı Quppa Caffe, taptaze günlük pastaları ve envai çeşit 3.nesil kahve seçeneğiyle misafirlerine gerçek bir tadım deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Quppa Caffe, pasta severlerin favorisi Çilekli Muzlu Milföy Pasta ’ya getirdiği yorumla da pasta konusundaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Mimari dokusu ve sakinliğiyle günden güne şehrin cazibe merkezlerinden birine dönüşen Akaretlerin popüler mekânı Quppa Caffe, güçlü mutfağı ve zengin kahve seçenekleriyle güzel havalarda keyifli zaman geçirmek isteyenlerin akınına uğruyor. Siz de Quppa fırınından çıkan çeşit çeşit pasta ve tatlı seçeneğiyle güzel havaların tadını çıkarmak isteyenlerdenseniz Quppa Caffe’ye mutlaka uğramalısınız.

3. nesil kahvenin adresi olan Quppa Caffe’nin zengin aromatik kahvelerinin tadını, hafif İtalyan kremasıyla hazırlanan ve meyve dolgusuyla imza tatlılarından biri olan Çilekli Muzlu Milföy Pasta tamamlıyor. Menüde tek porsiyon olarak yer alan Milföy Pasta, doğum günleri ve özel kutlamalarda 8 kişilik hazırlanarak özel mermer bir tepside servis ediliyor. Milföy Pasta, arzu edenler için ekstra çilek sos, Antep fıstık ve krema ile sunuluyor. Kalabalık gruplar için ideal bir seçenek olan Çilekli Muzlu Milföy Pasta, bol malzeme tercih edenler için ekstra malzeme seçeneği sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT